Фала за информацијата. :smir:ја отворив тема за играта али за жал не беше многу популарна, а мислам дека ке излага во Окт али не сум сигурен има некој шпекулации дека можно е да излезе и пролетва :helou:
Фала за информацијата. :smir:ја отворив тема за играта али за жал не беше многу популарна, а мислам дека ке излага во Окт али не сум сигурен има некој шпекулации дека можно е да излезе и пролетва :helou:
99% октомври/ноември. Одат си по стандардот, по една COD игра годишно, така да најверојтно ќе е во истиот период.ја отворив тема за играта али за жал не беше многу популарна, а мислам дека ке излага во Окт али не сум сигурен има некој шпекулации дека можно е да излезе и пролетва :helou:
Elder Scrolls IV: Oblivion обавезно да ја играш ако не си ја играл. Fallout 3 е правена во истиот engine како и оваа игра.Некоја игра да препорачате ко Fallout 3... Мислам дека RPG се викаја ваквите игри....
не е уште излезена за РС. Негде прочитав дека во јуни ке излага ама не се сеќавам кај бешеИ...??? Ќе каже некој дали излезе Resident Evil 5 за PC...???