MSN Messenger и се околу него

Статус
Затворена за нови мислења.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.534
Поени од реакции
5.524
Абе спуштите го тој од Фликс добар е, јас го имам и не прави ерор на свако :)
А тоа Дискавери, што сте се ззапалиле по тоа :))

STARTER

Firestarter
Член од
31 август 2007
Мислења
935
Поени од реакции
246
Има ли можност да ги видам френдовите на некој мој контакт од листата?

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Има ли можност да ги видам френдовите на некој мој контакт од листата?
Не , освен ако тој не ти прати контакт листа.

Discovery не работи на верзија понова од 8.5 во обработка е Discovery2 ама не се знај кога ќе биди готов.

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.217
Поени од реакции
941
Дали можам по име и презиме да барам некој дали има e-mail на Hotmail?

Член од
30 јануари 2008
Мислења
78
Поени од реакции
0
Mi treba nekoe motherfucker scan sranje nameneto za MSN(ako ima nekoj link neka stai).Pak fativ proklet trojanec ili nekoj crv.A ne go ni otvoriv zipot koj misteriozno sam se acceptirase.
Пробај иди у: Tools => Options => File Transfer и штиклирај таму (scan files for viruses using) и одбери во зависност кој антивирус го користиш. А ако користиш и MSN+ отвори некој контакт и иди на Plus! и одштиклирај: Auto-Accept Riquests. Пробај што ќе напраиш па пиши. :salut:
:nesum:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Абе спуштите го тој од Фликс добар е, јас го имам и не прави ерор на свако :)
А тоа Дискавери, што сте се ззапалиле по тоа :))
За опцијата да ги одбива групните разговори. Господ здравје да му даде на тој што ја измисли :)

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.534
Поени од реакции
5.524
Абе за мене убаво си беше дур работаше после кога почна да ми бара SIGN IN, не знаев како да го направам, па го реинсталирав, све пробував не направив па го избришав :)

IronTrooper

The King of Cool
Член од
27 март 2007
Мислења
1.496
Поени од реакции
32
го симнав линкот за 9 ката финална верзија, ја пуштам инсталацијата, исто како да сум кликнаш на шорткат за да пуштам мсн. што е работата? да симнувам од друго место, или има финта некоја?

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
го симнав линкот за 9 ката финална верзија, ја пуштам инсталацијата, исто како да сум кликнаш на шорткат за да пуштам мсн. што е работата? да симнувам од друго место, или има финта некоја?

Е па изгледа не си ја симнал добро, ај пробај пак да ја симнеш, ако нечини пак , нешто фајлот е расипан ќе ти пратам друг линк.

IronTrooper

The King of Cool
Член од
27 март 2007
Мислења
1.496
Поени од реакции
32
го симнав и од друго место (ама веројатно истиот фајл беше) и пак исто. ако не ти е тешко стави друг линк, ќе ти бидам вечно благодарен ако работи !

LoveAshlee

I dont have a plan..thats the point
Член од
27 мај 2007
Мислења
475
Поени од реакции
2
Зачи си го симнав тоа дискавери и идам да го инсталирам и ко за баксуз ова ми го дава !

чаре ? :smir:

Super boy

Juventino
Член од
5 јуни 2007
Мислења
478
Поени од реакции
0
Imam windows live messenger , ama nemoze da mi pustaat kamera, mislam mi pustaat...ama ne se gleda nisto...da mi kaze nekoj da znae sto da napravam??

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom