Next Time

• Креатор на темата Креатор на темата M@We4kA
  • Време на започнување Време на започнување
Да да алал нека вие е на сите. После слабо сме биле пласирани, па незнам ова па она. Абе оти секогаш нашето е најглупаво, а туѓото е најубаво. Дечките можеби се млади и неискусни ама полека не почнувајте одма чекајте нека дојде полуфиналето па ако не се пласираме во финале тогаш фаќајте ја гагата. Прво ние самите не веруваме во нашето, па зошто да веруваат Србиве, Хрвативе или не дај боже тие од Скандинавија. И само за информација колку и да е чудно песната на Србите котира како шеста во обложувалниците Вил Хил дека ќе победи, па сега видете ја нашата и нивната па видете која е подобра.

Деновиве момците од Некст Тајм останаа без својот менаџер Кристијан кој неофицијално добил отказ од страна на продуцентот на План Б продукција Јован Јованов сметајќи дека Кристијан со ширењето на кариерата на момците нема толкаво искуство да ја води истата.

Деновиве момците од Некст Тајм останаа без својот менаџер Кристијан кој неофицијално добил отказ од страна на продуцентот на План Б продукција Јован Јованов сметајќи дека Кристијан со ширењето на кариерата на момците нема толкаво искуство да ја води истата.

А па едно искуство што го имаат монголот и Геј Геј... наздравје нека им е.

Кристијан не е веќе менаџер на Некст Тајм? Па чекај малце, Јован Јованов поглвен бил од Кристијан во ПЛАН Б?
Не е нормален тој Јован, ќе им ја упропасти кариерата на дечкиве

Super si se de4kite. Mi se dopagja i kako peat i kako izgledat.

Оф оф оф.Јагодка на шлагот!Пред Евровизија кога им треба најголема поддршка , пред се од продукцијата и менаџерот, тие остануваат без менаџер.Незнам што да искоментирам.

А па едно искуство што го имаат монголот и Геј Геј... наздравје нека им е.

Фросе они имаат најголемо искуство во се.Тие двајца се вундер луѓе.Ем текстови пишуваат, ем музики прават, ем видео записи режираат, ем на многу инструменти свират, сеа и менаџери се.Што би се рекло апсолутно фантастично, или во превод=ДИБЕЦИ!

Кристијан не е веќе менаџер на Некст Тајм? Па чекај малце, Јован Јованов поглвен бил од Кристијан во ПЛАН Б?
Не е нормален тој Јован, ќе им ја упропасти кариерата на дечкиве

Тој вече им ја упропастува.Сеа па уше коа он ке им биде менаџер....

Мене една работа не ми е јасна. Како тоа на нив ЈЈ им ги клепа песните со Audiophile и freeware софтвер, ама оној црнион пак мава соло-а на секоја можна песна... :uvo:

Супер са. Харесвам ги.

"Кажиииииии ми кажи дал има друг во животооо твоооj.. " :music1:

Да, таа преработка и јас ја обичам многу, според мене најдобра песна од албумот Кирилицо испеана

Super si se de4kite. Mi se dopagja i kako peat i kako izgledat.
Да тоа го докажува и твојот ник....
како што рече DIJAMANTE Јован знае и од најголемите ѕвезди преку ноќ да направи ѓубре....
позз

Оф оф оф.Јагодка на шлагот!Пред Евровизија кога им треба најголема поддршка , пред се од продукцијата и менаџерот, тие остануваат без менаџер.Незнам што да искоментирам.
Фросе они имаат најголемо искуство во се.Тие двајца се вундер луѓе.Ем текстови пишуваат, ем музики прават, ем видео записи режираат, ем на многу инструменти свират, сеа и менаџери се.Што би се рекло апсолутно фантастично, или во превод=ДИБЕЦИ!
Тој вече им ја упропастува.Сеа па уше коа он ке им биде менаџер....

Зашо? Лоши да не се текстовите на Некстајм? Или лошо да не им тргна кариерата? Скоро за неполна година албум и евровизија.

Не е тоа некако нереално? Исфорсирано?

Кај нас ништо не е нереално... се штанцаат и песни и албуми кои за ништо не ги бива. Имаме еден куп ванаби пејачи.

Инаку детето што пее мене ме асоцира на Ален Исламович :tapp:

Зашо? Лоши да не се текстовите на Некстајм? Или лошо да не им тргна кариерата? Скоро за неполна година албум и евровизија.

А тоа е како, знак за квалитет? Шо не знаев порано бе дека ЈЈ бил таков рудник на злато, полн со идеи, текстови, композиции? Ќе пропеев уште пред Тајм* да фати гитара!

*поради недостиг од инфо за именцата на дечќите, едниот е именуван Некст, другиот е Тајм.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom