Порака до бившите

Член од
30 јуни 2008
Мислења
2.802
Поени од реакции
99
Radi tebe ja otkaciv zena mi sponzorusha , za da osoznaam deka ti si deset pati pogolema sponzorusha od nea , ama kad tad ke ni se sretnat pak patistata .
Ako treba ke socekam i 5 godini ama mamata mamina ke ti ja zaebam pa makar mi zadnje bilo...
Ova nema da ti go kazam u oci posto ne e takticki ali stanuvas moja primarna cel vo zivotot... vo blaga prednost sum ... bidejki ti ne go znaesh ova .

Od denes se e dozvoleno , od koga osoznav se , ke se prepravam , ke lazam ... odvreme navreme... i koga togas ke padnes . Dali vredi ? Ne vredi ama ke go napravam toa.
Ja znam tvojata slabost ... parite ... udobnosta ... ke go dobies seto toa a eden den koga ke se opustis ke te sutnam koga ti e najtesko.

Samo zaebi se dozvoli mi pak da vlezam na bilo koj nacin vo tvojot zivot , dozvoli mi da ti se priblizam ... zaebi se ...pretstavata pocnuva :tv:

a n g e l c e

^ Poison Girl ^
Член од
25 јануари 2007
Мислења
1.202
Поени од реакции
5
Мислеше дека ќе излезеш фраер после се што направи ? Те жалам глупаку се заеба многу гадно :baeh: самиот на себе си направи да страдаш

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
229
Не си ми бивш али ај, неам кај да ти пишам писмо ионака...
Баце, имаш емоционале за мене до јајааеее.
Шо не ми признаеш бре дeк ме мразиш?
Можда биче боље, можда ќе се намириш ко после добра повраќаница, па нема толку да ти шетам по жифце, и ќе ти остане поише од животов за средби со космички енергии, за кои патем, штом вака се однесуваш, очигледно абер си немаш, иако крајно ентузијастички ги форсираш.
Де бе пиле ајде, SPIT IT OUT. :)

Ма нема веза, твој проблем, па ќе ти скурчи еден ден ваљда.
Ја одам да берам пурпурни облачиња. :toe::tv:

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.605
Поени од реакции
13.303
Стварно не те личи да се прајш дека се грижиш за то шо не можиме ни ко другари да функционираме, туку само како школски кои од облигација прават здраво. Не те личи, барем јас те познавам, пошо неколку минути откако ќе го кажиш тоа, си се цапаш од смеење со новиот школски наш, за кој знаеш дека е сељак и пак си тераш демек љубоморен ќе ме напрајш, пошо ти мислиш дека јас сум љубоморен, а јас единствено се грижам за да не западниш со такви сељаци, туку да си најш некој арен... Ама појче ама ИЧ не ми е галје бе, терај си, шеми го, шеми ги сите џупци и деца под 13 год. во градов ако сакаш, не ме интересира. Ќе сфатиш по некое време шо ти зборувам и шо грешки прајш, оти без мене беше, си и ќе останиш нула. Ко те сретнав беше just another village girl, а сеа демек си ја креваш цената одиш по некои ропаци... Ооффф, не сакам со навреди да терам и да паѓам на ниво на твоите нови другарчиња, само ќе ти речам со среќа во животот, во кој не сакам да бидам вклучен, не повеќе...

I'm out.

babydol

Copy...
Член од
15 јули 2008
Мислења
1.561
Поени од реакции
92
Стока си невидена! Не одиш со секакви , а?
Така е да...... јас што те сакав сум за тебе секаква? Затоа не беше за врска , нели?

Ама ако ке ти вратам, и тогаш нема да знаеш што те снашло!

Затоа што денес ги помина сите можни граници на толеранција!!!!!!!!!!
несакам да слушнам за тебе, се надевам ке бидеш срекен со нкоја која ке ти Чини и ке биде некаква....зошто јас за тебе бев НИШТО!
А и ти за мене од денес .....си само ПРАШИНА И НИШТО ПОВЕКЕ!
Исчезни од мојов живот

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
Само не ми е јасно што се случи, што се смени....сакам само да знам, ама добро нема везе. Сакаш вака? Ок така нека биде..Али верувај дека ќе се покаеш гадно. Ќе сфатиш еден ден што си изгубил, но ќе биде прекасно...Ако мислиш дека ќе те молам гадно си се заебал..Имам и јас своја гордост која не планирам да си ја погазам. Ако ти требам нешто, тешко ти е, ти треба совет или само некој да те ислуша тука сум, можеш да ми пишеш...али од мене не очекувај ништо. Ти ја посакувам целата среќа на светот...Може е и вака подобро....Барем мене ми е подобро. Имам некој што знае да ме цени и почитува и што ми е убаво со него. Он ме заслужува....ти не....

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Шо да ти кажам бе другар...
Уживај,ја сум таман,ти си таман,
Може и не си,ама тоа е,
Ќе се вииме