Порака до бившите

• Креатор на темата Креатор на темата Ganimed
  • Време на започнување Време на започнување
Поздрав до сите идиоти што ме изгубиле (и се најубаво во животот,ништо повеќе) и до сите среќници што допрва ќе ме добијат:pipi:

Затоа што не ти го знам новиот број ај тука ќе направам еден ретард монолог затоа што ич не сум спиен и цела вечер кафиња пијам:)
Како си? Еве и јас фино на работа. Се немаме чуено одамна, те снема нешто....Океј океј те сваќам, помина ли матурата ко што треба. Кај се запишуваш? ТОП, со среќа.
Па да излеземе некој ден да си поприкажеме нешто:)
И на мене ми беше мило, ама морам да идам ме чека работа:)

Излишно е да пишуваме грди работи во врска со бившите т.е. на македонски поранешните партнери. Онака педерски затоа што немаме лице да им го плеснеме тоа во очи.....пиздарење до максимум

Ma goni se...
Druga pesna e od denes...:)

Frankly,my dear, I don't give a damn. :wink:

Нека ти е среќен роденденот денес..но не ти посакувам исполнување на сите желби..премногу бараш:smir::back:

LOL... a бе јас книга напишав инспирирана меѓудругото и од оваа тема.
(тоа беше оној добриот и меланхоличен близнак,другиот и го истепа и нареди да и го тепаат дечко и едно 5-6 пати.Башка културно сум му кажал дека доживотно го видам ли на 50 метри од мене ќе јаде ќотек ко магаре.:wink:)
А добриот близнак вика вака:
Важно е да се воедначат движењата,да се тргне смирено и стамено,со поглед вперен во точката што останува зад тебе,со поглед втренчен во светлината што ослабува додека е движиш.
Водата е темна,знаеш дека е длабока,но смирен си,затоа што и ова е твој дом,затоа што од овде сите сме дошле.
Веслаш бавно.Веслаш воедначено.
Светлината ја нема,не во онаа точка со која што се поздрави.Водата е студена,ја чувствуваш на подот од чамецот,го чувствуваш нејзиниот здив на дланките.Веслаш во ист ритам,навлегуваш во темнината,ти се допаѓа звукот на веслата во водата.
Низ водата продира светлина,светло лилава и темно зелена светлина.
Стигнат си.

Исцрпен од емоции,претоварен од мисли,чиниш дека си во нечиј,туѓ,сон.Испразнет,а всушност во неможност да се изразиш.Она што го носиш те обврзува,но обврската во такви случаи ти е секогаш туѓа.Чекаш да се разбудиш,копнежливо но и трпеливо.Од другата страна на сонот свири клавир.
Песната ти е веќе во прстите.

Експериментирам со себе.Со мојот разум,со моето тело,со мојата душа.Експериментот е прилично опасен и тоа ме возбудува до крајни граници.Потоа,експериментирам со се околу мене.Веќе не е толку опасно,но возбудата доаѓа од сознанието дека една грешка во експериментот може да ме направи да се чувствувам како злосторник.

Фала за убавите моменти, ме заболе за неубавите, се надевам дека си остана исто ку..иче како и тогаш и дека сите те онадат како сакаат. А сега одјеби засекогаш....:tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom