Порака до бившите

• Креатор на темата Креатор на темата Ganimed
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде иди си веќе од одмор доста ми беше слушање по телефон...Сакам да те видам:tapp:

Јас не си ги мразам бившите ... сериозно.
Напротив, им посакувам да бидат среќни толку колку што сум јас во моментов среќна.:smir:

Ти се чудам на акло ако воопшто го имаш :):):tapp:

Hmmmm...milo mi e so tvoeto vreme pomina zaso so tebe mi bese najdosadno...neznam kako izdrzav :helou::tapp::toe:

Им благодарам што дел од нивниот живот го посветиле на мене и им посакувам се` најдобро...
Колку и трагично да завршило, не можам да им посакам лошо, зашто некогаш ми било убаво со нив.

Шо уште ме замараш не мее јасно.. Досаден си ако не свајкаш.. ццц

се надевам некоје ке те сака тебе..........како што ,, ТИ МЕ САКАШЕ ,, мене

Ја би им рекла "фала" што сме прекинале, без разлика чија била вината. Во спортивно ја не би го имала тоа што го имам сега до мене. :)

Се надевам дека ќе најдеш некоја која што ќе те мота околу малиот прст затоа што за тебе таква треба за да ти дојди малку умот :smir:
п.с.Се надевам дека си среќен затоа што тоа ти го посакувам:helou:

До едниот: Човече, убаво да се уклопиш у таа Америката, заебавај се и уживај. Ако имаш таму Иселенички Џубокс, можда и ќе те поздравиме. :helou:

До другиот: Дадо, педер еден ставај се на емесен одма, треба да се искача вечер а никој нема онлајн за да се договориме. На кого после ќе му квичам за мои „проблеми“?

Престани да ми титкаааааааааааааш!!!!!!

Те мола не уништувај се.. Тргни се од мене.. Не ми е убо со тебе...

Be good, be bad...just be...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom