Црвенковски со непотпишување на закони ќе го спасува Собранието

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.574
Поени од реакции
295
Абе мене јасно ми е дека караванот врве и покрај кучињата шо лаат..
Со тој ум никогаш нема ни да ти стани јасно...терај и понатаму далеку ќе ве однесе вашиот портокалов квази патриот :kesa:

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
А всушност тоа беше и една од причините за притворањето на Заев да го одвлече народот од прашањето за спорот со Грција и името на Македонија за меѓународна употреба...ама прост ДПМОНЕЦ не го согледува тоа туку глеа и се сити од глупостите и кризата на немоќ и некадарност во својот сопствен лидер :smir:
Токму зборот некадарност ми недостигаше за да го составам беграундот на еден партијски војник од актуелнава власт,фала многу за зборчето.:smir:

Со тој ум никогаш нема ни да ти стани јасно...терај и понатаму далеку ќе ве однесе вашиот портокалов квази патриот :kesa:
Проблемот е во тоа што ќе не однесе сите “далеку“ нивниот портокалов квази патриот.

Член од
31 јули 2007
Мислења
1.580
Поени од реакции
39
Ме однесе мене умот ... немај мака :) глеј си го твојот кои закоравил во прилепот :)

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.574
Поени од реакции
295
Ме однесе мене умот ... немај мака :) глеј си го твојот кои закоравил во прилепот :)
Сосема се согласувам со двете тези а тоа дека те однесол умот одамна увидов а и моментално ми е криво што сум закоравил во Прилепот а не живеам во Струмица:smir:

Член од
31 јули 2007
Мислења
1.580
Поени од реакции
39
хахахахаха...просто човек да ти се изнасмеј ама за плачење станви работава ... не само кајтебе и кај другите особено тие демократите битолски и мајските членови :) кој што просто ги СНЕМА ... уше по некој се јавува... а мојот ум остај го...

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
Сосема се согласувам со двете тези а тоа дека те однесол умот одамна увидов а и моментално ми е криво што сум закоравил во Прилепот а не живеам во Струмица:smir:
Bace...
Tebe ti nema spas...
Ne go svakaj ova pri srce, ama...get a life!
Izlezi, prosetaj, zbrkni nesto po Prilepot, ostaj gi sranko i glujo...

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Ми ги снема некако “работнициве“ во Гујовата фабрика,или е стечајна постапка,или е ликвидација во прашање?Бранко ги исфрли на улица,по кој знае кој пат.:toe:

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.574
Поени од реакции
295
Ми ги снема некако “работнициве“ во Гујовата фабрика,или е стечајна постапка,или е ликвидација во прашање?Бранко ги исфрли на улица,по кој знае кој пат.:toe:
Не само тоа туку најинтересно е пошто ем немаат аргументи ем опинјаат и моментално работат на наоѓање влакно во јајцето па ќе ги глеаме како лечат комплекси од тешката рака на Бранко после силниот нокдаун кој Бранко му го зададе на боксерчето Грујо :je: Плус денес дочекаат да не им ги потпише законите, а од кабинетот на Претседателот изјавиле дека Претседателот ќе оди на одмор од денес.:je:Омилени пациенти за работење му се.

ogledalo

провинцијалец
Член од
12 мај 2008
Мислења
3.198
Поени од реакции
174
Не само тоа туку најинтересно е пошто ем немаат аргументи ем опинјаат и моментално работат на наоѓање влакно во јајцето па ќе ги глеаме како лечат комплекси од тешката рака на Бранко после силниот нокдаун кој Бранко му го зададе на боксерчето Грујо :je: Плус денес дочекаат да не им ги потпише законите, а од кабинетот на Претседателот изјавиле дека Претседателот ќе оди на одмор од денес.:je:Омилени пациенти за работење му се.
ako napravis analiza branko mu dade nogdaun na zaev, go zigosa i mu ja obeleza politickata idnina, a bidi siguren deka so ovaja odluka na crvenkovski vmro dpmne ke napravi dobar kjar.

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.574
Поени од реакции
295
ako napravis analiza branko mu dade nogdaun na zaev, go zigosa i mu ja obeleza politickata idnina, a bidi siguren deka so ovaja odluka na crvenkovski vmro dpmne ke napravi dobar kjar.
Гледано низ портокалова призма ДА а народски реално уставно и законски боксерчето Грујо доби нокаут :je:

П.С. со тие твој анализи носот да си го избришеш пошо за ништо не ти служат друго.

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Има голема разлика во тоа кој како ги толкува Уставот и законите во Македонија.

Претседателот на државата има право да избере дали ќе потпише указ на некој закон или не, но НЕ СМЕЕ оваа уставна одредба да биде злоупотребена за лични пазарења уцени и омаловажувања на Собранието од страна на Претседателот Црвенковски.

Со ова се прекршени основните демократски начела, свесно се потценети добиените гласови и довербата на огромниот број на граѓани на парламентарните избори.

Црвенковски продуцира вештачка криза во државата, општ хаос, каде се нанесува само штета на угледот на Македонија.

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
Има голема разлика во тоа кој како ги толкува Уставот и законите во Македонија.
Во тоа е најголемиот проблем.
Но затоа нели постои уставен суд, и за да се произнесе некој треба да го побара тоа од него.

Црвенковски продуцира вештачка криза во државата, општ хаос, каде се нанесува само штета на угледот на Македонија.
Кога сме веќе кај угледот, непризнавањето од страна на премиерот врз институцијата претседател на државата, оди во прилог на угледот...нели?

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Во тоа е најголемиот проблем.
Но затоа нели постои уставен суд, и за да се произнесе некој треба да го побара тоа од него.
Што сега ќе ни е суд кога Бранко знае најдобро. Трагично но вистинито... ама излегува дека тој ни е судија на сите..

Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
Токму зборот некадарност ми недостигаше за да го составам беграундот на еден партијски војник од актуелнава власт,фала многу за зборчето.:smir:

Проблемот е во тоа што ќе не однесе сите “далеку“ нивниот портокалов квази патриот.
Убаво што сте се фатиле , само не знам дали мора и да се лапате на форумов ,може некој и сака да стане модератор , имаше таму некоја финта да збариш женска од форум ....

Kajgana Shop

На врв Bottom