Живеам за да постигнам нешто во животот и за да поседувам Mercedes S-Class Audi Q7 и куќа на море.Знам дека сум многу скромен ама верувам дека нешто ќе биде
да јадам, да си печалам со професијата шо ја обожавам, да се сексам, да сакам некој лудо лудо лудо и да си напраам 3 бебенца и да уживам у живото со тие четворујца...
Некогаш велев живеам за да најдам вистинска љубов... па да се развивам духовно...
Некој ми рече дека живее само за да живее. Смислата на животот е во самиот живот, тука е и безусловната среќа... само тоа некако тешко ми оди да го спроведам на дело. Ај кога тогаш ќе се разочарам во се па ако не се рокнам може ќе го сфатам тоа. Како Буда.
А да, и да се изнаприкажам и поштено испијанчам со лусид дример.
Живеам за целта на постоењето, за најголемата работа која секој од нас треба да ја постигне. Живеам за да си ја стопак кармата, за да не остане ништо од мене. Живеам, за моментот кога моето тело ќе се одвои од мене...
Живеам за да создавам, учам, да се оформам во вистинска личност, да бидам гордост на моите блиски, да ја пронајдам вистинската личност во животот, да успеам со кариерата, да одгледам семејство и на крај достојно да умрам...
Кога ќе ги постигнам овие работи ќе рачунам дека е постигната мојата цел во животот, бидејќи секој се раѓа со некаква цел...
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.