30 дена притвор за Заев

Статус
Затворена за нови мислења.

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
Не ти е малку чудно тоа што обвинителството е доста ригорозно и покрај
тоа што одбраната беше многу убедена во побивање на сведоците за делот во денационализација да не имаат нешто во ракав по другите обвиненија или допрва ќе излегуваат поинтересните работи.
Нешто је труло у држави данској.

Смрди нешто...гадно.
Човек е збунен, и просто неможе да процени од каде доаѓа тој невкусен мирис.
Дали од левата...?
Или од десната страна.
Сепак не би го менувал ставот, и би останал на тоа дека ареата доаѓа од десно.
Здравје Боже....ќе видиме.

Joakim

Skopjanecot
Член од
17 јули 2008
Мислења
534
Поени од реакции
71
Треба да се плашат дека ако нема обвинение, некој од нив ќе одговара, бидејќи државата ќе биде оштетена неколку милиони евра како отштета за тормозењето на градоначалникот и соработниците. Многу интересно ќе биде утре на Пелинце... 500 денари + сендвич + бесплатен превоз + знаме = "патриот" т.е. квази-патриот
Не бе друже ќе биде вака утре кај мене во двор Дома ... јас частам не жалам пари +скара (ајдучки плескавици обавезно) + пијачка + превоз кој како се снајде + знаме дозволено е + патриотски песни = честит празник за многугодини .

Joakim

Skopjanecot
Член од
17 јули 2008
Мислења
534
Поени од реакции
71

Смрди нешто...гадно.
Дали од левата...?
Или од десната страна.
На почеток и мене ми се чинеше така ама не заборавај дека обвинителство се од старата гарда и поставени од знаеш кој и освен Прчевски што си отиде никој нов не дојде.

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Шврговски од кого беше предложен за јавен обвинител?

Joakim

Skopjanecot
Член од
17 јули 2008
Мислења
534
Поени од реакции
71
Шврговски од кого беше предложен за јавен обвинител?

Од новата власт но меѓутоа мислам дека тој и пред тоа работеше како заменик јавен обвинител.За жал пропадна идејата за странец обвинител.Дури се га се бираат нови.
http://www.sitel.com.mk/?ItemID=C6C7B5572F761D4B82F3A4B7C5CD84CA

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
На почеток и мене ми се чинеше така ама не заборавај дека обвинителство се од старата гарда и поставени од знаеш кој и освен Прчевски што си отиде никој нов не дојде.
Bas tie se najpogodni..i na trpavici ke dubat ...samo da ne dojdat vo situacija da objasnuvaat kako dosle i sto pravele na toa mesto kade sto se...:)

kako bese ona so poturicite?????

Член од
16 март 2008
Мислења
33
Поени од реакции
0

Смрди нешто...гадно.
Дали од левата...?
Или од десната страна.
Да,реален,прв пат се согласувам со тебе.нешто смрди...посебно гадно смрди после планот на претседателот.

Славјански

Антички Словен
Член од
2 мај 2008
Мислења
5.644
Поени од реакции
1.346
Интересно е денешното писмо на луѓето сопственици на земјиштето на кој е изграден трговскиот центар.
Вчера адвокатото на Заев изјави дека истите имаат земено на двапати пари и исплатени биле.
Денеска го демантираат адвокатот и изјавуваат дека не земале ниту денар и дека чудно е како адвокат може да искаже таква невистина без валидни докази.
Мене ми мириса дека дечково Заев стварно лапнал паричка.

Joakim

Skopjanecot
Член од
17 јули 2008
Мислења
534
Поени од реакции
71
Интересно е денешното писмо на луѓето сопственици на земјиштето на кој е изграден трговскиот центар.
Вчера адвокатото на Заев изјави дека истите имаат земено на двапати пари и исплатени биле.
Денеска го демантираат адвокатот и изјавуваат дека не земале ниту денар и дека чудно е како адвокат може да искаже таква невистина без валидни докази.

Можеш ли да обезбедиш повеќе информации за ова .Наведи извор ако има бидејќи досега се слушаше само едната страна.

Член од
8 август 2007
Мислења
1.541
Поени од реакции
48
Славјански, адвокатите доставиле доказ што е испратен на вештачење, не останале на нивното тврдење дека не примиле пари.
Едно од семејствата испратило писмо до Сител што го прочитаа на вестите.

Член од
22 февруари 2008
Мислења
1.647
Поени од реакции
45
Славјански, адвокатите доставиле доказ што е испратен на вештачење, не останале на нивното тврдење дека не примиле пари.
Едно од семејствата испратило писмо до Сител што го прочитаа на вестите.
Е, ако е Сител нема место за сомневање. „Сител прв дознава„... Сигурно утре Латас ќе засука ракави и ПРВ КЕ ДОЗНАЕ колку ке го осудат, иако се уште предметот е во фаза на истражна постапка.:vozbud:

Славјански

Антички Словен
Член од
2 мај 2008
Мислења
5.644
Поени од реакции
1.346
Можеш ли да обезбедиш повеќе информации за ова .Наведи извор ако има бидејќи досега се слушаше само едната страна.
На Сител го дадоа писмото.
Би требало во утрешни весници да го има.
Незнам зошто други ТВ не го дадоа сепак тоа е писмо од луѓе вклучени во спорот.
Не го пишувала сигурно Владата тоа писмо.

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
На Сител го дадоа писмото.
Би требало во утрешни весници да го има.
Незнам зошто други ТВ не го дадоа сепак тоа е писмо од луѓе вклучени во спорот.
Не го пишувала сигурно Владата тоа писмо.
Нормално е дека во Сител,сега го зема Латас и од писменце ќе направи цел роман,нешто во стилот како кога од Ахмети озлогласен водач на терористи направи прво свое другарче со кое би заминале сами на пуст остров во само неколку емисии од Сителовите вести.

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.564
Поени од реакции
286
Го демантирале адвокатот без докази т.е. доказите се на страната на Заев а од друга страна немаш ништо освен лажно сведочење :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom