30 дена притвор за Заев

• Креатор на темата Креатор на темата Apokalipto
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Па зошто ми се обраќаш. Како што му кажав и на интел и на реален и на други, игнорирај ме. Има едно таму копче игнор, кликни го.
А јас против сдс, не само што ќе продолжам да пишувам, туку и пообемно ќе е во иднина.
За жал пуста работа, немам време.
Се додека не се искорни целиот тој шљам, нема да сум на раат.
:baeh::baeh::baeh::baeh::baeh: е па Никола уте долги и долги години поточно НИКОГАШ нема да бидеш на раааааааат ,:je::je::je::je::je:

Ај по темата сите да пишувате, а ако сакате да се расправате, имате приватни пораки, коментари на профил, па разменете си МСН или нешто слично, важи?
Само не ја уништувајте темата со непотребни глупости.

Знае ли некој денеска кој беа испрашувани?:salut:

Знае ли некој денеска кој беа испрашувани?:salut:
Вчера мислам дека сите кои требало да бидат испрашани, биле испрашани.
Цуреви мислам, од Комуналец и од Општинската администрација луѓе.
За другите наводи на обвинителството содржани во кривичната пријава, мислам дека има други доказни средства, т.е. документација во која ќе се врши (или е извршен) увид, а можеби и вештачење на истата, а не сведочење.

ZAEV KE BIDE OSLOBOEDN, BC KE DADE AMNESTIJA

Значи нема веке сведоци, се ке се сведе на документи? океееј

А адвокатето (ването тие) шо поднеселе за Заев да се бране на слобода, ја на пример чера го поднесеа, кога ке одлучат судиите?

А адвокатето (ването тие) шо поднеселе за Заев да се бране на слобода, ја на пример чера го поднесеа, кога ке одлучат судиите?
Тие денови, точно не се знае. Докај среда мислам дека ќе одлучат по барањето.

Па нормално дека обвинителството ќе е против.
Да видиме што ќе каже истражниот.

Не ти е малку чудно тоа што обвинителството е доста ригорозно и покрај
тоа што одбраната беше многу убедена во побивање на сведоците за делот во денационализација да не имаат нешто во ракав по другите обвиненија или допрва ќе излегуваат поинтересните работи.

Па местенка бе луге , местенка. Ке пробат да го држат до изборите.

Не ти е малку чудно тоа што обвинителството е доста ригорозно и покрај
тоа што одбраната беше многу убедена во побивање на сведоците за делот во денационализација да не имаат нешто во ракав по другите обвиненија или допрва ќе излегуваат поинтересните работи.

Треба да се плашат дека ако нема обвинение, некој од нив ќе одговара, бидејќи државата ќе биде оштетена неколку милиони евра како отштета за тормозењето на градоначалникот и соработниците. Многу интересно ќе биде утре на Пелинце... 500 денари + сендвич + бесплатен превоз + знаме = "патриот" т.е. квази-патриот

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom