30 дена притвор за Заев

Статус
Затворена за нови мислења.

Dr_ViRuS

DarkSide with green light
Член од
9 јануари 2006
Мислења
1.076
Поени од реакции
28
Доста политка малку бројки...

Викендот е Втори Август што значи законски не работна сабота..

Гледам на ТВ го дават трговскиот празен .
Веќе 3 дена ,а бизниснисот не трпи не сериозсност дали некој и има ветено на тезгаџиите дека нема да платат кирија ако бојкотират .

Ако изгубат пазарен ден пред голем празник тава е катастрофа.

Штетите на Комуналец кој ќе ги покорие ?

Другите фирми кој трпат од прекинот на сообраќајот кој ќе и покрие штетата.

Исто така општината прави бојкот кога сите кој работат во странство обновуваат документи?

Кој ќе е крив за доцнењето на документите....

Каде е совеста ?

Дали еден Заев и СДСМ вредат толку многу ?

Според мене не.
Зошто ???

Заев е политичар.

Кратка дефиницај на политика .

политика = лицемерие.

(Реален не се нервири)

Што сакам да кажам како не и срам и на Рада и на сите да го малтретираат обичниот народ со нивните проблеми .

Рада носи Гучи итн...
А 90% од фаците кој ги видех тие денови на ТВ и фалеа барем по два заба.

До кога ние обичните ќе се замараме со борбата за власт на политичарите.

Од кога не владиниот сектор стана политички сектор.

Тоа е против законски 99.9% од невладните организасции се странски.

Според уставот на Македонија е забрането мешање во внатрешната политика на други држави или финансирање на политичко дејстување од страна на приватно , правно лице или држава.

Може ли некој правник да го објасни колку е законски дејствувањето на овие организации во вакви процеси во нашата држава. Исто така дали е можно да и биде опростена киријата на тезгаџиите во трговскио?

Дали некој треба да одговара за попречување на културен настан?
Бидејки знаеме дека Скоропип беше посочен како органзизатор на дивјатно однесување за време на првиот протест.

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
Се собра добра бројка на луге на митингот. Ако се знае дека има луге кои се на одмор, ако се знае дека има и доста тешки ВМРОВЦИ кои во никој случај не би се појавиле, успешна бројка беше оваа.:helou:

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
Доста политка малку бројки...

Викендот е Втори Август што значи законски не работна сабота..

Гледам на ТВ го дават трговскиот празен .
Веќе 3 дена ,а бизниснисот не трпи не сериозсност дали некој и има ветено на тезгаџиите дека нема да платат кирија ако бојкотират .

Ако изгубат пазарен ден пред голем празник тава е катастрофа.

Штетите на Комуналец кој ќе ги покорие ?

Другите фирми кој трпат од прекинот на сообраќајот кој ќе и покрие штетата.

Исто така општината прави бојкот кога сите кој работат во странство обновуваат документи?

Кој ќе е крив за доцнењето на документите....

Каде е совеста ?

Дали еден Заев и СДСМ вредат толку многу ?

Според мене не.
Зошто ???

Заев е политичар.

Кратка дефиницај на политика .

политика = лицемерие.

(Реален не се нервири)

Што сакам да кажам како не и срам и на Рада и на сите да го малтретираат обичниот народ со нивните проблеми .

Рада носи Гучи итн...
А 90% од фаците кој ги видех тие денови на ТВ и фалеа барем по два заба.

До кога ние обичните ќе се замараме со борбата за власт на политичарите.

Од кога не владиниот сектор стана политички сектор.

Тоа е против законски 99.9% од невладните организасции се странски.

Според уставот на Македонија е забрането мешање во внатрешната политика на други држави или финансирање на политичко дејстување од страна на приватно , правно лице или држава.

Може ли некој правник да го објасни колку е законски дејствувањето на овие организации во вакви процеси во нашата држава. Исто така дали е можно да и биде опростена киријата на тезгаџиите во трговскио?

Дали некој треба да одговара за попречување на културен настан?
Бидејки знаеме дека Скоропип беше посочен како органзизатор на дивјатно однесување за време на првиот протест.

Комуналец пак фатија да чистат, да не смрде градо. Пазарџиите само по еден саат дневно бојкотират. Така да нема голем зијан :salut:

AleksandarT

Reckless
Член од
16 ноември 2005
Мислења
180
Поени од реакции
9
Mitingot bese najgolema glupost sto moze da im tekne.... da ne zboruvam za majcite so grob.... i za i jas sum zoran zaev uapsete me.... cista glupost so li nema da mu tekna na taj prost narod

PS: Nemam nisto protiv gradonacalnikot ama epten izreagiruva narodo...
Da placam za nekoj ' tret ' covek glupo mi e , a oste poglupo so gledam tuka na taj post nekoj se angazirat tolko nogo kako da se plateni za tava da go praat ( i ak treba ke si secat venite) - no hard feelings
Se znae oti na kraj ke go oslobodat kak i da e i najpametno ke bide da se vozdrzat nekoj od nepotrebni komentari

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Mitingot bese najgolema glupost sto moze da im tekne.... da ne zboruvam za majcite so grob.... i za i jas sum zoran zaev uapsete me.... cista glupost so li nema da mu tekna na taj prost narod

PS: Nemam nisto protiv gradonacalnikot ama epten izreagiruva narodo...
Da placam za nekoj ' tret ' covek glupo mi e , a oste poglupo so gledam tuka na taj post nekoj se angazirat tolko nogo kako da se plateni za tava da go praat ( i ak treba ke si secat venite) - no hard feelings
Se znae oti na kraj ke go oslobodat kak i da e i najpametno ke bide da se vozdrzat nekoj od nepotrebni komentari
Зашто глупо? Тебе не ти смета кршење на човекови права, нема да ти смета сеа да ти дојдат 5-6 џандари,позади нив 300 новинари и да те уапсат без везе? Не ти смета што во твојата држава се апсат политички неистомисленици, слично како во времето на фашизмот ? итн итн...

ANTIPATER

of Macedon
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.181
Поени од реакции
44
Се собра добра бројка на луге на митингот. Ако се знае дека има луге кои се на одмор, ако се знае дека има и доста тешки ВМРОВЦИ кои во никој случај не би се појавиле, успешна бројка беше оваа.:helou:
Тешки ВМРОВЦИ.....100литра или потешки....легитимни институции си ја вршат работата а народот протестира....лудории морееее

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.564
Поени од реакции
286
Тешки ВМРОВЦИ.....100литра или потешки....легитимни институции си ја вршат работата а народот протестира....лудории морееее

Само патриотско војниче не би протестирало против тоталитарен режим макар тоа и на глава му се качило :helou:

ANTIPATER

of Macedon
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.181
Поени од реакции
44
Само патриотско војниче не би протестирало против тоталитарен режим макар тоа и на глава му се качило :helou:
Добро бе мајку му .......војниче ова она..па вие бе шо мислите сите треба да бидат водачи...без војничиња ќе ги бидуваше војводите...Александар наш без војничиња ќе отидеше до Индија..не знам шо ви е штосот можеби заговарате анархија.:salut:

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
A има ли такви кај нас?Или мислеше на партијско војниче,што во целост ја менува твојата изјава.:smir:

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.564
Поени од реакции
286
A има ли такви кај нас?Или мислеше на партијско војниче,што во целост ја менува твојата изјава.:smir:
Ги има и тоа на купче, ем на глава им е се ова што се случува денес ем кукаат секој ден за даноци и други зголемени давачки и ем на крај краишта плукаат по СДСМ и бакнуваат плакати на ДПМНЕ :tapp: А најтрагично е кога за секоја нивна глупост или неуспех шо би рекле прилепчани курле му е крив.

Член од
22 мај 2007
Мислења
558
Поени од реакции
4
Citam edna kniga za poranesnit jugoslovenski sluzbi, i nivniot sud i egzekucija i pocnuva denesnava politika nasa da mi nalikuva na nejze samo vo blaga forma,

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom