Da kazam i ja nesto...
mene od ova svetsko prijatno me iznenadi Temelkov,znam deka mnogumina mislite deka e drvo,ali videte statistika i kazete mi dali ima promaseno gol od kontra,deckoto e ubistven,takvi krila ni trebaat,no samo treba malku da poraboti na gol od igra,da go ima i toa ke bide mnogu dobro krilo...
Gledam go spomnavte Markovski,vo rakometot postoi napad i odbrana,sega nego go forsiraat vo odbrana,deckoto e mnogu mlado,ako ne se lazam i najmlad vo nasiot sostav...ima srce ima visocina i dobro e graden,bas toa i treba za odbramben igrac...dobri tupanici im zabode na germanecot i rusinot hh

..
Za F.Lazarov neznam sto da kazam...deckoto e mnogu gaden nadvor od terenot da znaete,ima vo nego golema licimernost,kako da ne mu e brat na Kire,a taa licimernost ja prenesuva i na teren,moze da bide dobar rakometar od nego,ima brzina,skok, i dobar sut,ali treba malku da mu poraboti nekoj na psihata..spored mene najgolemo razocaruvanje na sv..
Isto mislam deka ova treba da im e posleden nastap za rep..na Goce Makalovski...loso krilo e:s ako dade dva tri gola taka vrteni pozemja,ali tipot ja zgresil profesijata ozb,vo odbrana go nema nikade,a vo klucnite momenti promasuva vo napad...loso za eden rakometar..
Vo mnogu postovi gledam deka go velicite M.Stoilov....dobro se pokaza na ova svetsko vo dadeni golovi,ali ne me bendisa nekako stavot na negovata igra...zgresi mnogu topki,za toa malku vreme sto igrase...isto i ovooj Mitkov,go pustaat nekoja minuta da igra odbrana i odma go isklucuvaat,dobro be toj se tepa na teren!?....
isto vo idnina ni treba nekoj bzr piker,ne velam deka dimovski e los,no sepak e vo godini i e se pospor...
sepak krivo mi e sto pisam eve vakvi kritiki kon nasite rakometari no sepak za da imame vrvna selekcija vo rakomet treba nekojsi promeni,da ne ostane na toa,so dobri podgotovki mozeme da se nosime ramnopravno so sekoja repr...
ogromni cestitki za nasite rak. na ova svetsko,ke mi kazete kogaa ke si doagaat vo skopje,pa da se ide na aredrom da gi precekame..

pozdrav