Ф
Фил Ајви
Гостин
Повеќе среќа наредно светско...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Welcome to kajgana.
Честитки за победата на Хрватите.
Хрватска je првак свијета...
Кога ќе играме со Кореја?
Ај некој да ми даде линк за табелите од двете групи?
Инаку ова на Инзаги држи вода Кире ги изведува и пеналите така да ќе има најмалку 4-5 гола од пенали и 4-5 од игра доволно за да го сруши рекордот![]()
Можеби е максимумот за оваа репрезентација, ама читај кој е максимумот за оние што ќе ги наследатсума сумарум на оваа машка репрезентација верувајте ова и е максиумот што може да го постигне за жал и секогаш женската репрезентација ќе е пред мажите.зошто?? едноставно е, и го видовме тоа сите на Европското Првенство, девојките играат со срце, играат како една, има слога помеѓу нив, нема суети, другарки се, е тоа никогаш нема да го има кај оваа машка репрезентација. некој ќе рече добро тоа е така зашто сите репрезентативки доаѓаат од Кометал се знаат меѓу себе, уиграни се, цело време се заедно и од тука доаѓа претходно спомнатото. па и во машкава репрезентација 80% од играчите се од Металург. па на што личи бе ова се расправаат како мали деца,никаква дисциплина нема, посебно Борко колку препотентно копиле станал значи не ми се верува (изгледа конкуренцијата си го праи своето). на натпреварот со Тунис, Мојсо му се издерава на Алушевски еееее со кој памет бе дете??? коа Вујовиќ дигна раце од оваа репрезентација после баражот за ЕП коа Србите не прегазија во Белград и коа рече дека немаат срце мене ми беше јасно дека се пички и дека себе си се ставаат пред репрезентацијата СРАМОТА. и уште нешто доста го тупите со тој Раде Стојановиќ врска нема, изгледа многу брзо заборавате кој е Раде Стојановиќ, сетете се само на баражот против Исланд во Борис Трајковски и како изигра на таа утакмица
http://star.dnevnik.com.mk/default.aspx?pbroj=1930&stID=6581
Можеби е максимумот за оваа репрезентација, ама читај кој е максимумот за оние што ќе ги наследат
Код:http://star.dnevnik.com.mk/default.aspx?pbroj=1930&stID=6581
Кој не знае, Горан Кузмановски беше еден од носителите на играта на Јуниорската репрезентација на Македонија, која беше 4-та на ЕП во Полска пред некоја година. Селектор на таа репрезентација беше Илија Темелковски. од тука и прашањето како може тогаш да му биде главен играч, а сеа никаде да го нема??? јас мислам дека Темелкоски е одличен тренер но на ова СП според мене друг му ја праеше тактиката и друг му ги селектираше играчите за жал ....
Ок друже, не сме се разбрале добро, од овој тим само 4-5 играле тогаш. Ама не се само тие, Кузмановски игра ако не се лажам во Португалија моментално. И биди сигурен дека ќе излезат доста квалитетни играчи од оние кои ги бранеа боите на Македонија на Младинското СП кај нас што се одигра пред една година."Голманот Борко Ристовски беше избран во идеалниот тим на првенството, а меѓу 10-те најдобри стрелци имаше тројца наши ракометари: Горан Кузмановски (втор), Мите Стоилов и Филип Миркуловски"
еве ги бато тие што ќе ги наследат, тие се сега. овие се дечките што беа 4-ти на ЕП 2002. полуфиналето го изгубија од сегашниов тим што е на Полска со Биелицки, Јурецки, Лијевски итн. Кај е Горан Кузмановски (капитен им беше)??
убаво јас си кажав вчера многу сплетки имаше дефинитивно..
Игра во ИФК Трелеборг во Шведска,повеќе на позицијата срден бек,но знае и лев бек да одигра,инаку од шведското првенство што имам следено репортажи и преноси е ценет играч,а знаел и да реши натпревари во корист на својот тим во последните секунди.Треба да се смета на него во иднина.Ок друже, не сме се разбрале добро, од овој тим само 4-5 играле тогаш. Ама не се само тие, Кузмановски игра ако не се лажам во Португалија моментално. И биди сигурен дека ќе излезат доста квалитетни играчи од оние кои ги бранеа боите на Македонија на Младинското СП кај нас што се одигра пред една година.
Абе Чекајте светско евего европското се ближи тука имаме големи шанси ако играм како 1 рунда.![]()