А
Ајсшутер
Гостин
Да не коалицираа со никојМене не ми пречи тоа што албанците се дел од државава.Едноставно ми пречат “политичарите“ од ДУИ.
Како на пример?
Да не коалицираа со никојМене не ми пречи тоа што албанците се дел од државава.Едноставно ми пречат “политичарите“ од ДУИ.
Како на пример?
Да си отидат?sekogas postoi i druga opcija......
Решавање на спорот со Грција, влегување на НАТО? Две птички со еден удар? Баш да го видам тоа чудо. Некако Мишн Импосибл...?Се договоривме дека клучни преоритети ќе ни бидат спроведувањето на Рамковниот договор, борбата против корупцијата и криминалот, проблемот со високата невработеност, привлекувањето на странски инвестиции, што поскоро демаркирање на косовската граница и одржување добрососедски односи со Косово, првичната застапеност во јавниот сектор, решавање на спорот за името со Грција, влегувањето во НАТО И ЕУ, воведувањето на шенген визите како и многу други прашања - рече Димовски.
Согласност била постигната во овој мандатен период да не се дискутира законот за полицијата и за законот за употреба на јазиците. Коалицирањето со ПЕИ продолжува врз постоечките основи, додаде Димовски.
МОЛАМ?!- Партијата ДУИ, целосно ја прифати програмата на Владата „Преродба во 100 чекори за периодот 2008-2012 година“. Се договоривме дека клучни преоритети ќе ни бидат спроведувањето на Рамковниот договор, борбата против корупцијата и криминалот, проблемот со високата невработеност, привлекувањето на странски инвестиции, што поскоро демаркирање на косовската граница и одржување добрососедски односи со Косово, првичната застапеност во јавниот сектор, решавање на спорот за името со Грција, влегувањето во НАТО И ЕУ, воведувањето на шенген визите како и многу други прашања - рече Димовски.
Согласност била постигната во овој мандатен период да не се дискутира законот за полицијата и за законот за употреба на јазиците. Коалицирањето со ПЕИ продолжува врз постоечките основи, додаде Димовски.
E pa na tie albanci koi sto tebe ne ti precat, ne im precat politicarite od DUI, tuku naprotiv gi obozavaat i glasat. Treba da se pomiris so toa....... ako ne.... kako sto i rekov, sekogas postoi i druga opcija.... tvoj izbor, vsusnost nas izbor...Мене не ми пречи тоа што албанците се дел од државава.Едноставно ми пречат “политичарите“ од ДУИ.
А другата опција е?E pa na tie albanci koi sto tebe ne ti precat, ne im precat politicarite od DUI, tuku naprotiv gi obozavaat i glasat. Treba da se pomiris so toa....... ako ne.... kako sto i rekov, sekogas postoi i druga opcija.... tvoj izbor, vsusnost nas izbor...
Вистина ова,или праиш мајтапи :smir:Dali e tocno, se zboruva deka ali ahmeti i gruevski ke go smenat dosegasniot komnisticki grb , i ke go izglasaat laviot kako nacionalen grb na makedonija i vrakjane na staroto zname.Ejj jj ali ke go glasa lavot za nacionalen grb:pos2:izgleda gwujo go sednal vo skut.Nema majski nema martovski dogovori,nema nisto .:pos2:za ova li albancite mu dadoja doverba na alji alji.
Јас па викам оваа песна да биде официјалната химна на мултивитаминска Македонија.baby if u give it to me i give it to u