Груевски и Ахмети постигнаа договор за коалиција

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Кога ќе пљукам по тебе, ќе те пљукам. Нема веќе да седнам на иста маса со тебе и да се тешам себеси дека сум те победил со тоа што наводно не прифаќам некој твој услов. ...ти текнуе на што зборувам? Или не?
Затоа не се занимаваш со политика нели :toe:

А се коалицира од интерес, не од љубов.

Јас лично можам да си бидам против коалиција со било кого, ама јас не раководам партија. Не сум привилегиран .

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Еве ја изјавата...шест години мумлана триумфално:

"ВМРО ДПМНЕ, не коалицира со терористи"

Поубо и пооширно.....здравје.
http://217.16.70.245/default.aspx?pBroj=952&stID=1923&pR=2

"Нашиот став е општо познат, за Али Ахмети нема место во новата влада, што ќе ја предводи СДСМ", се вели во соопштението што главната опозициска партија го прати како одговор до ВМРО-ДПМНЕ.

Смешки кој се нашол за должен да критикува.
Него како и да фатиш и да мериш реален07... тој што си е Власт..тој си бира, а не губитниците :toe:

Помири се!

Svetovid

Триглав
Член од
26 февруари 2006
Мислења
868
Поени од реакции
44
Честито на ДУИ.
Честито на ВМРО.
Честито до сите кои ги сакаа ВМРО поради нивното непопуштање пред терористите на Ахмети.
Честито до тие што мислат дека ја разбираат политика.
Честито до тие што се осеќаат предадени.

За Македонија...во загради Скопје, или нешто друго...
Да се приклучам и јас кон честитиките. Па еве, честито на шоповите шо се понадеваа на реализација на мартовски договор и слични лижавчиња за малоумни...

Член од
23 јануари 2005
Мислења
899
Поени од реакции
22
јас стално кажувам, на политичар никогаш не треба да се верува.:smir:

Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
Срамота за Македонија , арам да им биде на тие што ги донесоа во политиката терористите ,арам и за овие што коалицираат.Нека им даде господ да се удават во солзите за своите чеда , како што се дават мајките на загинатите бранители .Никогаш тие смрадови за мене нема да бидат легитимни представници во власта , засекогаш ке бидат терористи , и кога тогаш ке ги стигне правдата.

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
http://217.16.70.245/default.aspx?pBroj=952&stID=1923&pR=2

"Нашиот став е општо познат, за Али Ахмети нема место во новата влада, што ќе ја предводи СДСМ", се вели во соопштението што главната опозициска партија го прати како одговор до ВМРО-ДПМНЕ.

Смешки кој се нашол за должен да критикува.
Него како и да фатиш и да мериш реален07... тој што си е Власт..тој си бира, а не губитниците :toe:

Помири се!
Ситниот текст што си го постирал...неможе јасно да се прочита...а и + рокот му е поминат....уште од пред две/три години.

Сликава е нова...свежо испринтана...
Боите уште не и се засушени.
А и датумот е нов - 05,07,2008
Од неа...може јасно да се види....баш се.

Аирлија нека е.
Никола и Алија (патриотите и терористите) покажаа и докажаа....дека љубовта.....нема граници.

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Pavel Liprandi ko Pavel Liprandi..........SEKOGAS MNOOGU FIN..:)

ne prasuva kade zavrsuvaat koncite koi Gwujo gi drzi vo raka ????

Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
Може ли постои ваква дебилност , со партиски ограничен мозок да се сити за глупоста на Груевски ????? За кого се ситиш , за Бранко смрадот што го симна од планина ????? Што ги понижи бранителите кои застанаа против терористите ????
Гревото , те жалам.

Член од
23 јануари 2005
Мислења
899
Поени од реакции
22
Срамота за Македонија , арам да им биде на тие што ги донесоа во политиката терористите ,арам и за овие што коалицираат.Нека им даде господ да се удават во солзите за своите чеда , како што се дават мајките на загинатите бранители .Никогаш тие смрадови за мене нема да бидат легитимни представници во власта , засекогаш ке бидат терористи , и кога тогаш ке ги стигне правдата.
Заборави да потсетиш дека мора да собираме и потписи за нашите борци. До каде сме дојдени.:tapp:

Член од
14 јули 2005
Мислења
1.428
Поени од реакции
43
Од интервјуто на Груевски за емисијата „Еврозум“, септември 2006.

Знаете скоро 70 македонски војници и полицајци беа убиени со наредба на тој штаб. Не станува збор за селото Шипковица, јас секако некогаш ќе отидам во тоа село, но да бидам поканет и да отидам во штабот на организација која со тероризам убиваше, јас ќе го понижам целиот народ во Македонија ако го направам тоа, па дури и Албанците.

Член од
23 јануари 2005
Мислења
899
Поени од реакции
22
му падна ептен рејтингот со неколку % :)

Славјански

Антички Словен
Член од
2 мај 2008
Мислења
5.644
Поени од реакции
1.346
Принципи во политика не постојат, само интереси.
За мене побитно е прашањето што ќе направи таа коалиција за Македонија и Македонската нација.
Ако и понатаму се работи исклучиво на остварувања на права на едно малцинство кое преку леб погача има добиено тогаш :helou: ВМРО-ДПМНЕ.
Ако профункционира држава на цела територија и сите бидат устроени и еднакви пред законот, тогаш да, може да прифатам оваква коалиција.

Не коалицирање со терористи е демагогија.
Тие се политичка партија денеска и се влезени во правниот систем на РМ.
Тие црпат сила дирекно од интересите на англосаксонците за Балканот и неможе никој во овој момент да ги забиколи.
Реален фактор се, кој ќе го занемари од глава ќе му се удри.
(Види, Србија)

Член од
12 декември 2005
Мислења
32
Поени од реакции
3
Ма што се трескате од земја. Па една од главните причини за предвремените избори беше токму тоа.
Немавте напад на хистерија кога СДСМ, ДУИ и ДПА правеа заткулисни игри да го менуваат името и да ја рушат владат пред 1 месец. Зарем мислите дека ако вие тоа го заборавивте на Тачи, го заборави и Груевски?!?!

Ситниот текст што си го постирал...неможе јасно да се прочита...а и + рокот му е поминат....уште од пред две/три години.
Најголем проблем на сите нас е дупката во мозокот поради која имаме кратко паметење!!! Пробај со зум.

Член од
23 јануари 2005
Мислења
899
Поени од реакции
22
Јас незнам што се трескате толку.
Зарем има некоја разлика со која партија ќе коалицирал?
Јас не гледам разлика во ДПА и ДУИ

Kajgana Shop

На врв Bottom