Да де, 11 во одбрана. Мало дете може таква тактика да смисли. Пеналот на Пике беше, да, ама штета ке беше Челзи, еден вештачки клуб со огромни финансии да оди во финале после таква игра.не дека сум за челзи или барса .... се курчам зошто ова ќелаво копиле лани ги сјеба интер кога му даде два непостоечки жолти картони на бурдисо ( а бурдисо беше фаулиран) . значи лани ги сјеба интер , оваа година челзи who's next ? и ако слушнам победил фудбал ќе барам бан ради глупоќа .... 5 недосудени пенали , прв шут во 94 минута , тактички тотално надиграни , кој бре црн фудбал победил ?
барса сиромашките за леб немаатДа де, 11 во одбрана. Мало дете може таква тактика да смисли. Пеналот на Пике беше, да, ама штета ке беше Челзи, еден вештачки клуб со огромни финансии да оди во финале после таква игра.
Меси, Иниеста, Пујол, Чави...и уште многу други се играчи од младинска школа. Добро, и Челзи можат да се пофалат со такво нешто...NOT!барса сиромашките за леб немаат
и пак требаше судиите со сила да ве бутнат финале ?Меси, Иниеста, Пујол, Чави...и уште многу други се играчи од младинска школа. Добро, и Челзи можат да се пофалат со такво нешто...NOT!
Не играм ја за Барса, мене никој не ми требаше. Гледав како неутрален навивач и тоа е мојот заклучок. Гајле ми е за резултатот, сакам фудбал да гледам.и пак требаше судиите со сила да ве бутнат финале ?
Скоро сите играчи на Челџзи се купени како ѕвезди! А само погледни го тимот на Барса...Пујол, Чави, Иниеста,Меси, Валдес...барса сиромашките за леб немаат
Па кажи дека тебе ти е за Интер криво а не демек за Челзи, и не треси глупост, кај виде 5 пенала, или можеби секое паѓање во шеснаесетникот треба да се санкционира како пенал, или секое влечење кое што почнува надвор од шеснаесетникот е пенал???не дека сум за челзи или барса .... се курчам зошто ова ќелаво копиле лани ги сјеба интер кога му даде два непостоечки жолти картони на бурдисо ( а бурдисо беше фаулиран) . значи лани ги сјеба интер , оваа година челзи who's next ? и ако слушнам победил фудбал ќе барам бан ради глупоќа .... 5 недосудени пенали , прв шут во 94 минута , тактички тотално надиграни , кој бре црн фудбал победил ?
Мислам дека е уште рано да се каже. Би требало да помине некое време, да се анализира утакмицата.Ме мрзи да барам , има некоја информација дали судијата ќе биде казнет ?