Лига на шампиони 2008-2009

Статус
Затворена за нови мислења.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Па кажи дека тебе ти е за Интер криво а не демек за Челзи, и не треси глупост, кај виде 5 пенала, или можеби секое паѓање во шеснаесетникот треба да се санкционира како пенал, или секое влечење кое што почнува надвор од шеснаесетникот е пенал???
криво ми е воопшто кога екипа која е надиграна во секој аспект на фудбалската игра , ќе иде понатаму 90 % благодарение на судијата 10 % благодарение на среќа.
правниче во право си за тоа , но барса како "најдобар" тим нели требаше да лесно да излезе на крај против таа тактика .... или сите треба да му се тргаат од пат на меси ? потклекнаа пред првиот асален тактичар против кој се соочија оваа сезона. замисли што ќе биде против фергусон ? иако натпеварот ме замисли .... кој судија
ќе го регрутира платини за да ги сјебе англичаните ?

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
криво ми е воопшто кога екипа која е надиграна во секој аспект на фудбалската игра , ќе иде понатаму 90 % благодарение на судијата 10 % благодарение на среќа.
правниче во право си за тоа , но барса како "најдобар" тим нели требаше да лесно да излезе на крај против таа тактика .... или сите треба да му се тргаат од пат на меси ? потклекнаа пред првиот асален тактичар против кој се соочија оваа сезона. замисли што ќе биде против фергусон ? иако натпеварот ме замисли .... кој судија
ќе го регрутира платини за да ги сјебе англичаните ?
Чекај малце, па Челзи не ли беше тотално надигран на првата утакмица,или слабо памтиме. Иако Барса не постигна гол имаше 9 шута во рамќите од голот а вчера 1 шут и гол,среќа и тоа голема ама "среќата ги прати храбрите". Да се соберат најдобрите 11 фудбалери на денешницата нема да постигнат гол (така е зборот) против дефанзивната тактика што ја постави Хидинг во тие 180 минути.
А биди сигурен дека утакмицата во РИМ ќе биде сосема различна од таа вчера.

Член од
12 декември 2008
Мислења
1.553
Поени од реакции
101
Чекај малце, па Челзи не ли беше тотално надигран на првата утакмица,или слабо памтиме. Иако Барса не постигна гол имаше 9 шута во рамќите од голот а вчера 1 шут и гол,среќа и тоа голема ама "среќата ги прати храбрите". Да се соберат најдобрите 11 фудбалери на денешницата нема да постигнат гол (така е зборот) против дефанзивната тактика што ја постави Хидинг во тие 180 минути.
А биди сигурен дека утакмицата во РИМ ќе биде сосема различна од таа вчера.
Ќе те држам на збор и пази на ова што си го пишал.Ако на тоа финале не дадат двете екипи голови значи незаслужено се таму ако дадат повеќе од два гола значи имаат потенцијал за финале.Ај поздрав

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.746
Поени од реакции
43.918
Ќе те држам на збор и пази на ова што си го пишал.Ако на тоа финале не дадат двете екипи голови значи незаслужено се таму ако дадат повеќе од два гола значи имаат потенцијал за финале.Ај поздрав
Неее..Според мене тоа нема врска..Зависи од тактиките..Може и 0:0 да заврши..

Член од
12 декември 2008
Мислења
1.553
Поени од реакции
101
Неее..Според мене тоа нема врска..Зависи од тактиките..Може и 0:0 да заврши..
Епа што се буни овој Боби777 кога се е до тактиката и така си одлучи Гус Хидинг и јас го почитувам тоа како навивач на Челзи колку и да не е тоа добар фудбал за плакнење на очи.Лесно е да гледаш натпревар кога не навиваш за ниту една екипа тогаш ти е лесно да коментираш да донесуваш свои заклучци свои мислења да излагаш но кога ќе нававаш за некоја екипа тогаш е друго и тука владее емоционалното односно владеат чувствата а не да гледаш на натпреварот како мртов коњ.Ај поздрав се надевам дека ме разбравте.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Епа што се буни овој Боби777 кога се е до тактиката и така си одлучи Гус Хидинг и јас го почитувам тоа како навивач на Челзи колку и да не е тоа добар фудбал за плакнење на очи.Лесно е да гледаш натпревар кога не навиваш за ниту една екипа тогаш ти е лесно да коментираш да донесуваш свои заклучци свои мислења да излагаш но кога ќе нававаш за некоја екипа тогаш е друго и тука владее емоционалното односно владеат чувствата а не да гледаш на натпреварот како мртов коњ.Ај поздрав се надевам дека ме разбравте.
Кај виде дека се бунам, само кажувам како што е, ако некој се буни тоа си ти!!

Член од
12 декември 2008
Мислења
1.553
Поени од реакции
101
Кај виде дека се бунам, само кажувам како што е, ако некој се буни тоа си ти!!
Тоа ЧЕКАЈ МАЛЦЕ не ли е од исфрустрираност или можеби некоја поголема емоционална состојба од тоа.

Kista

ADP *10*!!!!!!!!!!
Член од
7 април 2008
Мислења
988
Поени од реакции
32
сите зборите за вчерашната утакмица барса се бранеле ова она.а тие пичките челзи првата утакмица да мозеа сите со се хидинк ке застанеа на голот.затоа доста веке :smir::smir::smir::smir::smir:

SHANE

Др.Акула
Член од
30 април 2008
Мислења
1.453
Поени од реакции
853
сите зборите за вчерашната утакмица барса се бранеле ова она.а тие пичките челзи првата утакмица да мозеа сите со се хидинк ке застанеа на голот.затоа доста веке :smir::smir::smir::smir::smir:
Te podrzuvam bratce,totalno si vo pravo . Sinoka fudbalot gi kazni na celzi imaa mnogu sansi a nisto ne iskoristija.Sudijata ne bese ni za nas nesto poseben,kriv e no toa e toa ,realnosta e taa.Barca bese taa sto se trudese i mislam za toa zasluzi da pobedi.
Celzi ja go imase natprevarot vo raka no prodolzi da igra kukavicki fudbal(imase vodstvo i igrac poveke,sansi bezbroj -sami si se krivi) i toa im se odmazdi.

:smir:

Член од
12 декември 2008
Мислења
1.553
Поени од реакции
101
Што се јавуваш ти бе тебе не те прашав си го прашав јас Боби777 и он знае што си мислел додека пишувал.Ти да не командуваш со неговиот мозок.И да е одговорот не он нека го напише не ти да се мешаш секаде.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Тоа ЧЕКАЈ МАЛЦЕ не ли е од исфрустрираност или можеби некоја поголема емоционална состојба од тоа.
Да де, многу убаво те разбирам и ја разбирам твојата исфрустрираност, абе човек да не ти е во кoжа:)))
Како викаат, времето ги лечи раните, ќе бидеш нов за една недела а до тогаш:helou:

В

Вори

Гостин
Chelsea sakaa 180 minuti da se branat i da idat u finale, epa ne im uspea. I vcera so igrac povekje koga bea pak se branea, i si go primija radi toa, i na kraj sudijata kriv. A ne gi vidovme da se bunat koga Abidal dobi crven karton za nisto.

Chelsea sami si se krivi, i Drogba koj utna bezbroj sansi sam pred gol i na Kamp Nou i vcera, i na kraj sudijata so mu bese kriv.

Alal da im e na Barsa so im go dadoa vaka, neka placat sea.

A toa so mu pravea na sudijata na krajot e samo za kazni i niso drugo. Gomnari.
Ее се јави правиот..ја мислам Рома најјака е..ај да ми збори некој за друг клуб што навива ама за ваков нубски клуб кој губи од секого во Сериа А..:tapp:

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Kaко сум се изнервирал кога Барселона го даде голот,исто како Манчестер да отпадна.Колку и да беше судијата крив за некои одлуки,толку и Челзи што не даде втор гол и се бранеше до крај.Но,тука е Манчестер да ја спаси честа на Англискиот фудбал.:helou:

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Абеееее....летово можеше да се игра одбрана на европсково а сега сте први потвиници на тоа а?
Треба ќорав да си за да речеш дека Барса заслужила да иде у финале.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom