Лига на шампиони 2008-2009

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.827
Поени од реакции
22.868
Момци бидна што бидна...Некогаш послабата екипа се пласира тоа е :toe:

Во финалето се надевам на судија што нема да прави такви катастрофални грешки...

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
не дека сум за челзи или барса .... се курчам зошто ова ќелаво копиле лани ги сјеба интер кога му даде два непостоечки жолти картони на бурдисо ( а бурдисо беше фаулиран) . значи лани ги сјеба интер , оваа година челзи who's next ? и ако слушнам победил фудбал ќе барам бан ради глупоќа .... 5 недосудени пенали , прв шут во 94 минута , тактички тотално надиграни , кој бре црн фудбал победил ?

Член од
14 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
162
не дека сум за челзи или барса .... се курчам зошто ова ќелаво копиле лани ги сјеба интер кога му даде два непостоечки жолти картони на бурдисо ( а бурдисо беше фаулиран) . значи лани ги сјеба интер , оваа година челзи who's next ? и ако слушнам победил фудбал ќе барам бан ради глупоќа .... 5 недосудени пенали , прв шут во 94 минута , тактички тотално надиграни , кој бре црн фудбал победил ?
Да де, 11 во одбрана. Мало дете може таква тактика да смисли. Пеналот на Пике беше, да, ама штета ке беше Челзи, еден вештачки клуб со огромни финансии да оди во финале после таква игра.

Чекич

Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Да де, 11 во одбрана. Мало дете може таква тактика да смисли. Пеналот на Пике беше, да, ама штета ке беше Челзи, еден вештачки клуб со огромни финансии да оди во финале после таква игра.
барса сиромашките за леб немаат

Член од
12 декември 2008
Мислења
1.553
Поени од реакции
101
ДА МУ ЕБАМ СЕ НА СУДИЈАТА
ЗНАМ ЗОШТО НЕ ДОСУДИ ДВА ЧИСТИ ПЕНАЛА ЗА ЧЕЛЗИ
БИДЕЈКИ ИМЕТО МУ Е.....
................
ГОЛТНАО СВИРЧАО

Член од
14 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
162
Меси, Иниеста, Пујол, Чави...и уште многу други се играчи од младинска школа. Добро, и Челзи можат да се пофалат со такво нешто...NOT!

Чекич

Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Меси, Иниеста, Пујол, Чави...и уште многу други се играчи од младинска школа. Добро, и Челзи можат да се пофалат со такво нешто...NOT!
и пак требаше судиите со сила да ве бутнат финале ?

Член од
14 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
162
и пак требаше судиите со сила да ве бутнат финале ?
Не играм ја за Барса, мене никој не ми требаше. Гледав како неутрален навивач и тоа е мојот заклучок. Гајле ми е за резултатот, сакам фудбал да гледам.

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Скоро сите играчи на Челџзи се купени како ѕвезди! А само погледни го тимот на Барса...Пујол, Чави, Иниеста,Меси, Валдес...
Како и да е , челзи не заслужија да одат во финале. Затоа што демонстрираа нефудбал ,кукавичлук .Што да правам од секогаш сум ги сакал екипите кои играат напаѓачки фудбал и затоа ќе кажам барса заслужено оди понатака. А за она...само еден шут на гол.....па што поинаку очекувате кога спротивната страна играше формација 10-0-0.
ептен ,ама ептен ми се прави мерак што испанаа Челзи , не зашо нешо ги мразам туку зашо сакаа да победат со нефудбал,апсолутен нефудбал.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Па кажи дека тебе ти е за Интер криво а не демек за Челзи, и не треси глупост, кај виде 5 пенала, или можеби секое паѓање во шеснаесетникот треба да се санкционира како пенал, или секое влечење кое што почнува надвор од шеснаесетникот е пенал???

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Ме мрзи да барам , има некоја информација дали судијата ќе биде казнет ?

Член од
14 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
162
Ме мрзи да барам , има некоја информација дали судијата ќе биде казнет ?
Мислам дека е уште рано да се каже. Би требало да помине некое време, да се анализира утакмицата.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
знаачи како што викав претходно така и се деси...манчестер -барса ќе играат у финалето оваа сезона.....заслужено дефинитивно 2 екипи што највише покажаа оваа сезона и у ЛШ и кај нив у превенство така да ќе гледаме интересен фудбал у Рим...ии нормално очекуем победа на БАРСА....:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom