Лига на шампиони 2008-2009

Статус
Затворена за нови мислења.
G

Gray Foxx

Гостин
Морав да губам време и да барам постови во старата тема за Интер но вредеше. Кој му е досадно во овие моменти нека ги прочита одново коментарите на Ibracadabra и останатите стручњаци како Јове Бт, Крејзи Пoјол. Еве мал хинт.
http://www.forum.kajgana.com/showpos...ostcount=12163
http://www.forum.kajgana.com/showpos...postcount=6630
PRICELESS!!!

SHANE

Др.Акула
Член од
30 април 2008
Мислења
1.453
Поени од реакции
853
Сакам со нив да играме финале, греота ќе е ако се сретнеме порано како лани:wink:
Lani imavte sreka, ni M nemase od mancester protiv barca ama ete so branenje nekako ja izvadivte ama godinava neznam,nekako mi mirisa deka ke go jadete ako padnete so nas:smir:

Член од
21 февруари 2009
Мислења
14
Поени од реакции
1
Ако по некоја случајност не се сретнат англиски екипи меѓусебно, тогаш полу - финалето ќе биде чисто англиско!
хехе а од кај па тоа мислење? Мислам дека Баерн може да намачи или изненади секого а да не зборам за Барса...

Член од
8 февруари 2009
Мислења
11
Поени од реакции
0
Arsenal-Liverpool
Barcelona-Chelsea
Baern-Manchester
Porto-Villarreal

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
ДОооОоОбро бе го поминавте Интер во Лига Шампиои, голем кур. Кој голем клуб некогаш испаднал од него.
Интер е симпатичниот декор на натпреварувањето и секој што разбира нешто од нешто не ги сваќа озбилно таму, ни па никој реално не очекува да освојат. Не се класа за таму и тоа е тоа. :icon_lol:

пс. честито :)

ппс.Атлетико ми испадна, продлжувам со Баерн натака сеа, шо да се праи :)
Тоа е Пејо...44 години постење не е малце :)

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Морав да губам време и да барам постови во старата тема за Интер но вредеше. Кој му е досадно во овие моменти нека ги прочита одново коментарите на Ibracadabra и останатите стручњаци како Јове Бт, Крејзи Пoјол. Еве мал хинт.
http://www.forum.kajgana.com/showpos...ostcount=12163
http://www.forum.kajgana.com/showpos...postcount=6630
PRICELESS!!!
Стручњаци од Интер има колку да ми ти душа сака, вчера разбрав имало и банови нешто на наши навивачи поради излив на нервоза по поразот од ШАМПИОНОТ ЈУНАЈТЕД!

Lani imavte sreka, ni M nemase od mancester protiv barca ama ete so branenje nekako ja izvadivte ama godinava neznam,nekako mi mirisa deka ke go jadete ako padnete so nas:smir:
А бе се е можно, не велам не ама не биди сигурен дека нема да биде како лани. Птвиот натпревар пенал промашивме кај вас, тоа влијаеше на играта, во втората ви бапнавме гол и како вчера се одеше на одбрана.
Подобри сте од лани но и ние сме подобри и поискусни:helou:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.839
Поени од реакции
11.483
И така сите италијански тимови испаднаа уште во првиот круг од англиските, кои продолжија понатаму...се виде кој е кој...:wink:

M

Mario Gómez

Гостин
Ќе има англиски дуел во 1/4 финалето.Би сакал да биде Манчестер-Ливерпул за да гледаме неверојатен фудбал.Сега сите имаат еднакви шанси освен Порто и Виљареал.Не се знае а ждрепката за 8 дена може да расчести многу сомнежи...:helou:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Го сакам Манчестер како противник.Ќе биде голем спектакл.Е сеа дали во четврт финале или полуфинале ќе видиме.Најдобро би било за нас да ни се падне Порто Арсенал или Виљареал во 4 финале,и ако дае Господ да се сретнеме со Јунајтед во полуфинале.Аууу тоа ќе биде адреналин до максимум.Не се сеќавам ама мислам дека во последната утакмица во ЛШ ве добивме.У секој случај ако играме више,да играме без калкулации.Ако сакаме висок дострел мора да се испробаме со шампионите.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.755
Поени од реакции
43.944

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008