Лига на шампиони 2008-2009

Статус
Затворена за нови мислења.

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.838
Поени од реакции
5.657
значи според постовите над мене :) :) Манчестер е сигурно во финале :) :) сеа се чека уште следниот противник :) :) ја барса си ја сакам :vozbud::vozbud:

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Немат шо, феноменална ждрепка за Манчестер Јунајтед, се надевам со Каталонциве ќе се сретнеме во финалето.:vozbud::vozbud:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Добра ждрепка за Јунајтед но ништо не е готово, треба и на зелениот терен да ги добиеме дуелите.
Знам дека е тешко и против нас ќе се сите мотивирани но ние сме уште помотивирани со оглед дека може да станеме првата екипа што ќе го одбрани трофејот во ЛШ:wink:

Со среќа на сите екипи во ЛШ, нека победи најдобриот:helou:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.103
Поени од реакции
5.745
Добра ждрепка за Јунајтед но ништо не е готово, треба и на зелениот терен да ги добиеме дуелите.
Знам дека е тешко и против нас ќе се сите мотивирани но ние сме уште помотивирани со оглед дека може да станеме првата екипа што ќе го одбрани трофејот во ЛШ:wink:

Со среќа на сите екипи во ЛШ, нека победи најдобриот:helou:
Се сложувам..Иако Манчестер Јунајтед впрочем го доби „најлесниот“ противник, сепак треба да го покаже тоа на зелениот терен против Порто..Порто ќе бидат максимално мотивирани против Манчестер, но со мотивирана игра на Манчестер мислам дека не би требало да претставува проблем да се совлада Порто..
Најинтересен дуел ќе гледаме кај Барса и Баерн..
Ливерпул - Челзи
Виљареал - Арсенал
Овие два меча ќе бидат изедначени до максимум, исто како и на Баерн - Барселона...

G

Gray Foxx

Гостин
Коментар на англичанец по форумиве.
Oh for God's sake. It now seems there are 4 things certain in life: death, taxes, Liverpool vs. Chelsea and United getting a p***-easy draw.

:pos2::pos2::pos2:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Коментар на англичанец по форумиве.
Oh for God's sake. It now seems there are 4 things certain in life: death, taxes, Liverpool vs. Chelsea and United getting a p***-easy draw.

:pos2::pos2::pos2:
Не е далеку од реалноста:pos2:

John Doe

Not handsome enough to tempt me
Член од
29 мај 2007
Мислења
784
Поени од реакции
7
Ако Челзи се најјаки ќе тепаат се до финале.. така да нема што да се масираме во мај, ако испаѓаат нека испаѓаат сега...

Среќно на сите вклучувајќи и на ѕарлиите од Манчестер..

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Ако Челзи се најјаки ќе тепаат се до финале.. така да нема што да се масираме во мај, ако испаѓаат нека испаѓаат сега...

Среќно на сите вклучувајќи и на ѕарлиите од Манчестер..
Фала на топлиот поздрав, поздрав и до вас:helou:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.755
Поени од реакции
43.944
Јас би сакам Манчестер-Баерн!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.