Се сложувам..Иако Манчестер Јунајтед впрочем го доби „најлесниот“ противник, сепак треба да го покаже тоа на зелениот терен против Порто..Порто ќе бидат максимално мотивирани против Манчестер, но со мотивирана игра на Манчестер мислам дека не би требало да претставува проблем да се совлада Порто..Добра ждрепка за Јунајтед но ништо не е готово, треба и на зелениот терен да ги добиеме дуелите.
Знам дека е тешко и против нас ќе се сите мотивирани но ние сме уште помотивирани со оглед дека може да станеме првата екипа што ќе го одбрани трофејот во ЛШ:wink:
Со среќа на сите екипи во ЛШ, нека победи најдобриот:helou:
Не е далеку од реалноста:pos2:Коментар на англичанец по форумиве.
Oh for God's sake. It now seems there are 4 things certain in life: death, taxes, Liverpool vs. Chelsea and United getting a p***-easy draw.
:pos2::pos2::pos2:
Ајде нека е со среќа ако е така:wink:Според мене Барса - Арсенал финале.
Ајдеее!И лани идевте финале и ...Ајмооо идеме на финале Манчестер - Ливерпул
Арсенал е 6 светлосни години од финалето...Според мене Барса - Арсенал финале.
Фала на топлиот поздрав, поздрав и до вас:helou:Ако Челзи се најјаки ќе тепаат се до финале.. така да нема што да се масираме во мај, ако испаѓаат нека испаѓаат сега...
Среќно на сите вклучувајќи и на ѕарлиите од Манчестер..
Се согласувам со фантом пак манчестер челзи финали, но ке додадам пак манчестер шампион
aaa,sega chelsea ke izgubi od liverpul
Се согласувам со фантом пак манчестер челзи финали, но ке додадам пак манчестер шампион