katalonec5
Mes que un club
- Член од
- 8 декември 2008
- Мислења
- 1.020
- Поени од реакции
- 121
Ако по некоја случајност не се сретнат англиски екипи меѓусебно, тогаш полу - финалето ќе биде чисто англиско!
:pos2::pos2::pos2: Ин јуор дримс !!!
Ако по некоја случајност не се сретнат англиски екипи меѓусебно, тогаш полу - финалето ќе биде чисто англиско!
Секоја година играат по 2-3 пати.Честитки до сите тимови.Се покажа дека англиската лига е најквалитетната во светот(според мене)
Очекувам интересни двојки во 1/4 финалето,посебно да се паднат Манчестар-Челзи ке биде доста интересно.:helou:
Се истрошија, ќе паднат сњега, имам претчуство!не бе убедливо досега најдобар е баер минхен а потака ке видиме не се малку12 парчинја за два меча
Да, да и јас сум фан на ѓаволите и мислам дека доста добро ќе биде да ги одмерат силите со Ливерпул највеќе од се зашто иам другар кој е нивни фан и да го умрам од заебавање зашто безмалку речено се крси во нив.:helou:Честитки до навивачите чии тимови се пласираа во 1/4 финале.
Во наредната фаза ги сакам Ливерпул, да ги исплескаме и во ЛШ.
Сакам со нив да играме финале, греота ќе е ако се сретнеме порано како лани:wink:Чомбе ПРЕКРАСНИ слики. Сега уште Барса останува како конкуренција. :zlo:
Да ти кажам во право си донекаде ама зошто многу врева креваа овие од Интер со тренерот им Курињо, мораше малку повеќе да провоцираме.ДОооОоОбро бе го поминавте Интер во Лига Шампиои, голем кур. Кој голем клуб некогаш испаднал од него.
Интер е симпатичниот декор на натпреварувањето и секој што разбира нешто од нешто не ги сваќа озбилно таму, ни па никој реално не очекува да освојат. Не се класа за таму и тоа е тоа.
пс. честито