Скандал, на Будва Фест не фиромизираа!

• Креатор на темата Креатор на темата Apokalipto
  • Време на започнување Време на започнување
Сосема си во право...За пари и гзот се дава и кило гомна се јадат...

Иначе да те прашам, ако е баш до парите, зошто Гркот си пееше на грчки, а Италјанот на италјански?

Sega ke elaboriram na kratko.
Prva pricina Makedonija e 2 miliona pazar vo Makedonija site peaci zaedno poradi piraterijata ne mozat da prodadat poveke od 100000 CD-inja za cela peacka kariera.Grcija e 10 milioni pazar nema piraterija, Italija 70 milioni pazar takoge nema piraterija.

Vtora i glavna pricina e sto vo makedonija patriotizmot recisi i da ne postoi.

не знам зошто толку фама околу пеењето на српски, англиски или абориџински јазик?

шо рипате сите ко боцнати со трн, не е проблемот во тоа на кој јазик се пее воопшто, како не ви сметаше шо Тоше пееше и збораше на српски? :toe:

зато пссст...

тоа шо го направија бившите срби - црногорците, не ме чуди воопшто, србите се познати куропушачи на грциве, а црногорците и така и така уште не се начисто дали се срби или нешто друго.

РЕЦИПРОЦИТЕТ се вика лекот.

ОДМА протесна нота до некој си представник на БИВШАТА СРПСКА ПОКРАИНА ЦРНА ГОРА и доколку не дојди официјално извинување на ДРЖАВНО ниво, прекин на дипломатски односи и ајд у пичку матер...

со или без 500 000 пишман срби исто ми е...

А и она на Евровизија не можам да го сватам."Или ќе пеам на англиски или ич не одам"-Каролина.:tapp:
Па не пејш на Англовизија кокошко една...

Normalno deka Karolina ke pee na angliski, Karolina Evrovizijata ja gleda kako event preku koj ke se promovira event koj ke i sluzi kako otskocna daska koja ke i ovozmozi zapoznavanje na novi menageri, kontakti itd.

абе глеајте Радиски на Сител,покољ е,рикаат некои дрољи и сељаци песни без рима има смеење :bip:
он. здрав човек си е начисто и знае како идат тие “пријателски односи’’,ќетибам Црногорците ќе се притресувам за нив па како ке ме викале и така се 15 души популација еден кур фактор на светов,eжи кожа :)

Ако нема извинување користиме пристаниште во Албаника и точка. Ај УПМ коа МПЦ не изреагира да им стави владика на време за да ги имаме во нашите раце што да им правам. Малце офф топик ама мора легачите и предавниците во МПЦ да ги извадиме. Тие (не цела МПЦ само тие неколку личности) да ги извадиме бидејки тие да им лупнаа владика кога се осамостои Црна Гора ова сега дефинитивно немаше да се случи. + тие сами побараа од нас владика. Сега незнам кој е виновен ние или тие? Секако виновни се тие, ама неможеме да скокаме кога и ние правиме такви пропусти.

Falese uste da ne se izvinat, jas mislam deka ova ne e obicna tehnicka greska. Ke razberev nekoja skandinavska zemja ili nekoj poim so nema da napravi vakva greska a ne Crna Gora. Mnogu me nanareviraa popizdev

Џабе, не простувам намерна провокација и лижење цигански шупаци.

Кој ги ебе бе!

Некој си лапнал добра паричка за ова ( масло на Атињаните ), искрено не гледам такви видови фестивали ( си бев кај мене на Синтезис ), ама јас да сум таму како Македонски пејач, одма би реагирал и би го бојкотирал фестивалот.

Човече Калиопи да ти пеела на српски јазик!!!!ццццц:nesvest:
И после некој ќе ми рече на српски форум дека ние сме Срби.

ОДМА протесна нота до некој си представник на БИВШАТА СРПСКА ПОКРАИНА ЦРНА ГОРА и доколку не дојди официјално извинување на ДРЖАВНО ниво, прекин на дипломатски односи и ајд у пичку матер...
ај напиј се блага вода...

шо рипате сите ко боцнати со трн, не е проблемот во тоа на кој јазик се пее воопшто, како не ви сметаше шо Тоше пееше и збораше на српски? :toe:
Абе Тоше е еден,а овие сиве наши таму на српски пеат...

да, ама пак и да не се извинеа уште толку ќе беше..

Неможе уште толку да било, ова и онака е повеќе од доволно.

Да те отерам јавно во три п.м. после едно “извини“ нема да го избрише гневот и презирот кај тебе.

Jas mislam deka ne e problem sto peeja na srpski, festivalot e takov pesnata treba da se slusa na crnogorskite plazi:salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom