Скандал, на Будва Фест не фиромизираа!

• Креатор на темата Креатор на темата Apokalipto
  • Време на започнување Време на започнување
се извинија?????сега пуштив незнам

Не,засега.

Ама пак ќе речам, џабе е сега. Не е никаква грешка туку намерно не ставија бјрм!

Браво за постов.И сега да не одам Будва на одмор???

Брате за мои пари кај сакам ќе одам...али општо познато правило е, колку ќе се натртиш, толку ќе те ебат.Конкурираат Македонци да пеат на Будва со српски текстови.Во старт искажуваат непоштување и омаловажување на сопствениот јазик, народ и земја.Кога ќе си го види ова организаторот, логички му доаѓа да почне да ти прави што сака.Ламбе и компанија си го заслужија тоа БЈР пред Македонија, затоа што очигледно со пеење на српски јазик, ја реафирмираат југословенската мисла и идеја...

Да пееја на македонски ќе се нервирав и слично.Ама коа слушнав дека се пее на српски, сеедно ми е......сами си го баравме!

Не гледам вакви фестивали бидејќи нашиве пеат на српски зашто не си пеат на македонски.
Нека не ми се вадат со изговори од типот па така ќе не разбереле и незнам што затоа не ги почитувам македонските пеачи кој пеат на српски и кога одат по други емисии и зборат српски
Дали некој има дојдено во Македонија да збори на македонски или да пее?
Дали не ве разбираат што морате да пеете и да зборите на српски, нека не ви се прават наудрени дека не разбирале македонски
Кога можам јас нив да ги разберам можат и тие мене
Затоа ќе не дудлаат цел живот од п***и продадени
ај сите :drk::drk::drk::drk:

Peele na srpski? :tapp:
Ne e ova komunizam pa da pejat za medalji i diplomi, kapitalizam e se razbira deka za pari ke peat ako treba i na aboriganski.

Не гледам вакви фестивали бидејќи нашиве пеат на српски зашто не си пеат на македонски.
Нека не ми се вадат со изговори од типот па така ќе не разбереле и незнам што затоа не ги почитувам македонските пеачи кој пеат на српски и кога одат по други емисии и зборат српски
Дали не ве разбираат што морате да пеете и да зборите на српски, нека не ви се прават наудрени дека не разбирале македонски
:tapp:

Тачно, тачно..... убитачно.

Брате за мои пари кај сакам ќе одам...али општо познато правило е, колку ќе се натртиш, толку ќе те ебат.Конкурираат Македонци да пеат на Будва со српски текстови.Во старт искажуваат непоштување и омаловажување на сопствениот јазик, народ и земја.Кога ќе си го види ова организаторот, логички му доаѓа да почне да ти прави што сака.Ламбе и компанија си го заслужија тоа БЈР пред Македонија, затоа што очигледно со пеење на српски јазик, ја реафирмираат југословенската мисла и идеја...

Да пееја на македонски ќе се нервирав и слично.Ама коа слушнав дека се пее на српски, сеедно ми е......сами си го баравме!
Баш така.па добро бре некои од нашиве пее на македонски???Кравава Тамара ја глеам сега на српски пее.:tapp:
Ова е посрамота од фиромизирањето упм...

Како да не не пишуваат БЈ(УГОСЛОВЕНСКА)РМ, ко овие шо се наши, пеат на српски?! Ебати македончето, ебати...:tapp:

Peele na srpski? :tapp:
Ne e ova komunizam pa da pejat za medalji i diplomi, kapitalizam e se razbira deka za pari ke peat ako treba i na aboriganski.

Сосема си во право...За пари и гзот се дава и кило гомна се јадат...

Иначе да те прашам, ако е баш до парите, зошто Гркот си пееше на грчки, а Италјанот на италјански?

100% ја уклучив сеа ја глеам и тамара како пееше на српски.
срамота.

Сосема си во право...За пари и гзот се дава и кило гомна се јадат...

Иначе да те прашам, ако е баш до парите, зошто Гркот си пееше на грчки, а Италјанот на италјански?
па нив ќе ги разберат, нас на фиромски нема да не разберат.

катастрофа во секој поглед.

нема потреба ни од извинување ни ништо. Зарем црногорците незнаат кои сме.

Јас се извинувам за офтопикот...само да кажам дека ми се допаѓаше како изгледаше и како испеа Тамара:smir:

А и она на Евровизија не можам да го сватам."Или ќе пеам на англиски или ич не одам"-Каролина.:tapp:
Па не пејш на Англовизија кокошко една...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom