Бугарски паравоен поход во Македонија

Статус
Затворена за нови мислења.
N

n/a

Гостин
и ова е оружје

:vozbud:
Да другар и ова е оружје.
Се што има сечило поголемо од 7,5 цм се смета за оружје.
И во контекст...
А бе не ти е лош овој рамбовецов...
ама врши и не врши работа!
:toe:
Tanto,другар... TANTO му е мајката.
Сече се... нема мрдање.
Од к..от сакам да си гризнам што го изгубив некаде по Гуча...
нема таков нож.
Ко сраснат со рака ти е,сечилото е уби боже остро...
а барабар на босанска финта имав и специјална футрола која што може да се носи и на грб!
Кожна подлога која што ти е до пола кичма и завршува од двете страни напред на ниво на градите,позади завршува со една штипка на пантолони и уште две напред.
Ножот ти лежи на ниво на кичмата,тешко е видлив и кога ќе го поткренеш едното раме врвот од дршката искача од другата страна на вратот.
Сега сети се...
кога сакаш да направиш хоризонтално движење за да колеш...
точно такво движење правиш- го подигнуваш рамото.
ИДЕАЛЕН Е.
http://www.knife-depot.com/knife-16025.html

Станоја

The Patriot
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.322
Поени од реакции
29
:vozbud:
Да другар и ова е оружје.
Се што има сечило поголемо од 7,5 цм се смета за оружје.
И во контекст...
А бе не ти е лош овој рамбовецов...
ама врши и не врши работа!
:toe:
Tanto,другар... TANTO му е мајката.
Сече се... нема мрдање.
Од к..от сакам да си гризнам што го изгубив некаде по Гуча...
нема таков нож.
Ко сраснат со рака ти е,сечилото е уби боже остро...
а барабар на босанска финта имав и специјална футрола која што може да се носи и на грб!
Кожна подлога која што ти е до пола кичма и завршува од двете страни напред на ниво на градите,позади завршува со една штипка на пантолони и уште две напред.
Ножот ти лежи на ниво на кичмата,тешко е видлив и кога ќе го поткренеш едното раме врвот од дршката искача од другата страна на вратот.
Сега сети се...
кога сакаш да направиш вертикално движење за да колеш...
точно такво движење правиш- го подигнуваш рамото.
ИДЕАЛЕН Е.
мислиш идеален за резбарење на татари...

Член од
30 јуни 2008
Мислења
2.802
Поени од реакции
99
Bradonja , da ne te znaev ke mislev deka si psihopat :pos2: :pos2: al bas slikovito opisano :pos2:

P

Princ

Гостин
Shqiperia... ти кажува ли нешто овој збор, се надевам дека разбираш албански... shqiptar... тоа е на твојот јазик... јас не го измислив...
Точно, на мој јазик е Shqiptar. Кога ти ме викаш на ТВОЈ јазик албанец, премногу очигледно е дека се трудиш да ме навредиш (иако веќе пораснав, па не можеш). Во секој случај, не би сакал дискусијата да отиде во тој правец. Поентата ми беше дека сите ние за оној другиот имаме некој гаден збор во нашиот речник, можност да го навредиме. Ама бидејќи сме комшии ептен, не сакав да преминеме таму. Ако сакаш ти од друга страна, повели. Не правам проблем...

Станоја

The Patriot
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.322
Поени од реакции
29
А да не знае некој точна цифра колку татарски газобришачи ке бидат во овај поход?

N

n/a

Гостин
Точно, на мој јазик е Shqiptar. Кога ти ме викаш на ТВОЈ јазик албанец, премногу очигледно е дека се трудиш да ме навредиш (иако веќе пораснав, па не можеш). Во секој случај, не би сакал дискусијата да отиде во тој правец. Поентата ми беше дека сите ние за оној другиот имаме некој гаден збор во нашиот речник, можност да го навредиме. Ама бидејќи сме комшии ептен, не сакав да преминеме таму. Ако сакаш ти од друга страна, повели. Не правам проблем...
Принц, а зошто вие го викате Битола, Манастири кога правилно е Битола и Скопје ,Шкупи и ние се лутиме на овие работи.
Би ве замолил вашите неспоразуми да си ги задржите за понатаму...
и да се тегавите и карате до 1001-но и назад кога ќе ви биде досадно.
Сега имаме работа.
`Гости` ќе ни дојдат...:vozbud:
и треба да се покажеме на ниво-у.

Станоја

The Patriot
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.322
Поени од реакции
29
Би ве замолил вашите неспоразуми да си ги задржите за понатаму...
и да се тегавите и карате до 1001-но и назад кога ќе ви биде досадно.
Сега имаме работа.
`Гости` ќе ни дојдат...:vozbud:
и треба да се покажеме на ниво-у.
искрено немам намера за да навредам, тоа така ми дојде инстинктивно.и си го повлекувам мислењето одма.
иначе и јас се погрижувам да им подготвиме убаво ''добредојде''

Член од
16 март 2008
Мислења
124
Поени од реакции
7
А да не знае некој точна цифра колку татарски газобришачи ке бидат во овај поход?
Не бе друже нема да се многу,дали ги има 10 души што ке дојдат,сите се посраа пред време се приметува:toe:

Станоја

The Patriot
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.322
Поени од реакции
29
Не бе друже нема да се многу,дали ги има 10 души што ке дојдат,сите се посраа пред време се приметува:toe:
и за ова има поговорка :не плашете се од кучиња што само лајат тие не касаат удрете им една клоца и сами ке си заминат со опашката во газот..

Член од
28 јануари 2005
Мислења
2.163
Поени од реакции
18
Aj povezbajte malku
Deathmatch mod @ Kajgana - cs.kajgana.com:27035

N

n/a

Гостин
Aj povezbajte malku
Deathmatch mod @ Kajgana - cs.kajgana.com:27035
Можда...
оној Трнот и не беше толку нагол кога постираше една тема за едно `вежбање` на стадион.
Бак...бак....бак...
Ако продолжите вака да делите и нервирате народ,а Бога ми и да омаловажувате... (за своите правиме муабет- плави кловну)
Бога ми ќе треба уште и да му се извинам.
И да знаеш дека ќе му се извинам... само ти продолжи вака.
Па пљук у руки...
и по еден митралез у руки....
Пааа... :vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
14 март 2008
Мислења
574
Поени од реакции
14
и пак ќе повторам, ова е Македонија и според “закон“ не би требало да се вејат бугарски, но исто така ниту албански ниту пак српски. Туку ми смета двојниот аршин кај форумџиите, кои толку напаѓаат против бугарското, а не се толку ревносни против албанското знаме кое се вее низ пола МАКЕДОНИЈА...

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Веке на неколко пати ви показав изказване на организатолрите,които велат дека нема да има оружие,ни е имало намера да има знамена на други зржави на собира.
Шо сакате уште?!

Член од
28 јануари 2005
Мислења
2.163
Поени од реакции
18
Можда...
оној Трнот и не беше толку нагол кога постираше една тема за едно `вежбање` на стадион.
Бак...бак....бак...
Ако продолжите вака да делите и нервирате народ,а Бога ми и да омаловажувате... (за своите правиме муабет- плави кловну)
Бога ми ќе треба уште и да му се извинам.
И да знаеш дека ќе му се извинам... само ти продолжи вака.
Па пљук у руки...
и по еден митралез у руки....
Пааа... :vozbud::vozbud::vozbud:
Izvini mu se sto pobrzo. Ama posle se sto si razmenivte on-line ne znam dali kje ispadnes smesen ili gazolizac, kako sakas. Tebe kako da te plasi toa stadionot , mi se cini.:pos2::pos2:
Imase edna intersna drama , se vika "Maratonci trce pocasni krug", ti mora da si ja gledal, pa samo kje te postetam na edna scena kade sto Bili vika
" ja nikog nisam ubio "

ps. dete ne se filmaj mnogu i ne klovnuvaj luge za koi sto nemas pojma dali se, ili ne se plavi ili crveni. Prifati sala ako mozes, ako ne ignoriraj.
Seriozno temava stanuva se posmesna. Arno kaza nekoj , eve gi i marsovcite vo koalicija so Grujo dogaat, ama zevsus kje gi resi :uvo:
Mislam dajte be luge, na sto lici ova. Ovaa drzava ima instiucii koi si ja znaat rabotata.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom