Трнче, оти не мога да ти прата ПП? Нели ти бех ветил дека ке ти прата слики от Горна Джумаia?Исто така, наместо со Македонците, бугарите нека си обрнат внимание на себе, и сопствениот двор!
А вакви испади како овој „поход“, ќе бидат сурово санкционирани, тоа ти ветувам.
Думата за походот сам ja кажал. Да си седат на газот нашите.Нема никаков проблем од оваа страна, а ако не ми ја сфати поентата на претходниот пост...немогуче!?
Kur me boli za vas dvajca da ti kazam iskreno. Sakate karajte se po lisisci , sakata po Beogradski.Ќе си се караме ние...
на тенане.
По Лисички.
Ама прво ако се умеша некој од страна и прави беља...
него по глава и тоа добро и двајцата...
па ќе си продужиме кај сме застанале.
:wink:
Само ти влези у бубањ.
комити, чкембари...други...имаме спорт ние....se aktiviraa i KOMITI SKOPJE.ke padne kotek kotek i pol
http://forum.kajgana.com/showpost.php?p=1476047&postcount=401ШТО Е СО БИСТАТА НА АЛЕКСАНДРОВ??? ПАК ЈА ПОСТАВИЈА ВО ВЕЛЕС!!!!!?????
Ќе му ја оставам на Трн да ја руши.Kur me boli za vas dvajca da ti kazam iskreno. Sakate karajte se po lisisci , sakata po Beogradski.
Sto praime so bistava vo Veles. Kje ja rusis li ?
Kje se iznacekashЌе му ја оставам на Трн да ја руши.
И кога тоа ќе направи,сместа ќе земам тепсија баклави и ќе одам да се примирам.
:pos2::pos2::pos2: Zeko ajde oladiiii....more , zeko ajde oladiii.....Али ти... пошто раздор правиш и само чекаш згодна прилика да боцкаш и да сееш омраза меѓу своите- по глава ќе добиеш.
сеедно само да дојдат и донесат....камерите ке бидат употребени за искривување на вистината и правење на документарци...А, што правиме ако од “ лесното“ оружје донесат само видео-камери и фотографски апарати.
какви ... многу сакаш да знаеш...ке осетишКако да го протолкуваме тоа, и какви контрамерки да преземеме?
походот нема да се одржи или ке се пресече..КАПИРАШ:uvo:Не е лошо да размислиме и за блокада на нивниот , ѓоа, туристички поход во Охрид.