Ne be bate ne me gaga v srce bojkotot, deka realno na bojkotot ke vi se priklucat mal mnooogu mal broj od ljugeto! Za muvanjeto ala vera mangupi ste nema so hehe. Mene mi e mnogu cudno da ja vidam temava posebno ko ke vidam deka epten seriozni i NASETANI tipovi se najgolemi propagatori na idejava. Ne mislite deka e malce preterano dop tolku da generalizirate? Jas sum ohriganec mada ne ziveam tuka, imam prosetano po poveke mesta niz evropa i segde gi ima istite raboti ko vo ohrid dobra i losa usluga, dobri i losi ljuge, visoki i niski ceni... Site vie odite po privatni smestuvanja gledate da platite po 250 denari 300 denari na vecer i sakate da se osekate ko vo hilton?!?!?!? Nekako mi e besmisleno, odi si ko ceovek vo dobar hotel i tamu ke ti gi mijat i nozete ako sakas. vistina nekoi ste vo pravo i ve razbiram deka ve nervira ko ke slusnite skopjanistava vaka taka a znajs deka ti nemas nisto napraeno da go potiknis to, ama ne mislite deka istoto go mislat i golem broj na ohrigani koi so nisto ne potiknale vakvi teski napadi!!!!!!!?!?!?
:smir: