Ние не пукаме туку пази ти Торес да не пукне кон Буфон, за Виља не зборувам, наместен му е нишанот.
Ќе зборуваме тогаш
Оди издудлај му го на Донадони и на Пирло, можеби ќе ти дадат некоја банка.
И да појаснам, јас не сум само анти-навивач на Италија туку сум анти-навивача на сите што се на ЕП!
Јас сум МАКЕДОНЕЦ И НАВИВАМ ЗА МАКЕДОНИЈА И ЗА НИКОЈ ДРУГ, а ти ако немаш работа, поти се за жабариве!
Хахах, а да ни го издувлаш ти вака еднуш на сите овде?
Значиѕ ѕи си анти-навивач на фудбалов? Или појасно, дувлач. на фудбалов на ЕП....
И јас навивам за Македонија, т.е. имат некој што е од Македонија а не навиват? Сигурно ако игрет Македонија и Италија јас ќе навивам за едни, за МАКЕДОНИЈА!!!
А иначе ак ти требит тебе банка, не мораш да ојш до Италија, ево овде ќе најш и некои политичари такви.... Мене не ми требит....
Па овдека зборуваме токму за таа жештина со која настапуваат некој "фанови" на некои репрезентации!
Кога беше ракометот Македонија-Исланд, за двата дуели имаше помалку коментари одколку во случајов за посраните италијанци!
Тоа ми беше муабетот!
И зошто да навивам за нив кога повеќето не не признаваат за држава, не ни го признаваат името, Италија, Франција и Шпанија дури и гласаа против нас за влез во НАТО, Холандија не не сака во ЕУ.
Хрватите барем не признаваат колку толку ама пак не сум запален за нив!
Оф леле, за гревој си... Не мешај политика со фудбал!!! А иначе кажвеја дека Италија сакала Македонија да не влезит во НАТО, ама потоа Италијанската влада одма го НЕГИРАШЕ тоа...
И повторно... Не мешај политика со ФУДБАЛ!!!
И прифатете, Италија е во 1/4 финале, без разлика дали играле досаден фудбал, атрактивен, местен, и шо ти знам јас појќе....