Група Ц: Франција - Италија 17.јуни 20:45

Статус
Затворена за нови мислења.

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Солидна игра на Италијанците и заслужена победа. Со играта можеби не заслужија пласман во 1/4 финале, но и покрај тоа што играат со Шпанија не смеат да се отпишат. Италија често знаеле да почне лошо во групата па да стигне до финале. Најмногу сакам да поминат и во 1/2 финале да им се заблагодарат на Холандија за денешниот натпревар со тоа што ќе ги испратат дома.:)

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Па овдека зборуваме токму за таа жештина со која настапуваат некој "фанови" на некои репрезентации!
Кога беше ракометот Македонија-Исланд, за двата дуели имаше помалку коментари одколку во случајов за посраните италијанци!
Тоа ми беше муабетот!
И зошто да навивам за нив кога повеќето не не признаваат за држава, не ни го признаваат името, Италија, Франција и Шпанија дури и гласаа против нас за влез во НАТО, Холандија не не сака во ЕУ.
Хрватите барем не признаваат колку толку ама пак не сум запален за нив!

CurvaSud_Milan

rossoner4life
Член од
21 март 2008
Мислења
622
Поени од реакции
4
Уау брат ... немој да се правиш ни ти многу голем навивач молим те... и тоа дали ги мразиш таквите навивачи или не ич нас не не интересира овде... Човекот сакал да ги критикува и искрено да ти кажам беа за критикување. Иначе ке видиме што сега ќе направат против фуријата... само јас не би се надевал многу.
Ти нешто као портпарол функционираш или што е работава?

Нејсе...

Едно е да критикуваш, друго е да ти е мило што Италија го "лапнала"!!!

Значи и јас критикував, посебно за изборот на играчи на првиот натпревар, ама ВООПШТО НЕ МИ БЕШЕ МИЛО што Италија го "лапнала"!

Can you see the difference?

А ваквите коментари од типот , "не се надевајте" одамна почнав да ги игнорирам.

Италија е во 1/4 финале, се може да се случи, ама осеќам кога ќе игра полуфинале, ќе се појават коментари од типот "не се надевајте на финале" ... и се така до 29ти!!!

CurvaSud_Milan

rossoner4life
Член од
21 март 2008
Мислења
622
Поени од реакции
4
Италија, Франција и Шпанија дури и гласаа против нас за влез во НАТО, Холандија не не сака во ЕУ.
Италија воопшто не гласаше против, и во ниеден момент не ја подржа гејлада. Проструија информации дека Италија го подржала ставот на гејлада, но се јави Министерството на Италија веднаш со ДЕМАНТ!!!

А Холандија е еден од поголемите подржувачи на Македонија, и еден поголемите пријатели на Македонија. Холандија има инвестирано во Македонија големи пари и тоа главно преку донации, т.е. неповратни средства.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.977
Поени од реакции
5.594
Па овдека зборуваме токму за таа жештина со која настапуваат некој "фанови" на некои репрезентации!
Кога беше ракометот Македонија-Исланд, за двата дуели имаше помалку коментари одколку во случајов за посраните италијанци!
Тоа ми беше муабетот!
И зошто да навивам за нив кога повеќето не не признаваат за држава, не ни го признаваат името, Италија, Франција и Шпанија дури и гласаа против нас за влез во НАТО, Холандија не не сака во ЕУ.
Чомбе ова е тема Франција - Италија, а не е политика...Што да правам јас кога не следам ракомет?Не ме интересирал, па неможам да коментирам за Македонија-Исланд, кога не ме привлекувал ракомет никогаш!Франција и Шпанија можеби, но Италија не..Тогашнот премиер Проди, изјави дека Италија ја поддржала Македонија, и тоа е тоа..Немој да извртуваш..И те молам, не мешај политика со фудбал...:)

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Нема повеќе, се е политика, ММЕ!

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Кога ќе не примат во НАТО и ЕУ, ќе зборуваме за чист фудбалски аспект, вака тешко!

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.977
Поени од реакции
5.594
Чомбеее..знам дека секаде се меша политиката..Ама ти викам барем ние да не ја мешаме..Ако е така зошто постојат подфоруми фудбал?Цел форум да се викаше политика!

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
163

CurvaSud_Milan

rossoner4life
Член од
21 март 2008
Мислења
622
Поени од реакции
4
Очигледно воопшто не си го сфатил значењето на мојот пост, затоа следен пат размисли малце пред да се правиш паметен.
Постот си е прикаска самиот за себе. Нема јас што да сфаќам. Кој сака нека сфати и сам нека процени, за мене ти си квазинавивач, а другите сами нека си проценат.

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Прекини да мешаш политика и тука. За тие што навиваш таму да си пишуваш. Ајт.

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
163
Постот си е прикаска самиот за себе. Нема јас што да сфаќам. Кој сака нека сфати и сам нека процени, за мене ти си квазинавивач, а другите сами нека си проценат.
Добро чоек, што сакаш мисли, не ме интересира.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ве советувам да не ја мешате политиката во спортот. Не е во согласност со фер плејот. Мислам дека секој спортист треба да ја има прочитано листата со фер плеј правила, а гледам не би било лошо и фановите на клубовите да ја прочитаат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom