Група Ц: Франција - Италија 17.јуни 20:45

Статус
Затворена за нови мислења.

foxy roxy

~!@#$%^&*()_+
Член од
22 јуни 2006
Мислења
471
Поени од реакции
7
Италија ке флези и во Финале бе ке видите а и може да е Шампион. :vozbud::vozbud:
НЕ СЕ ЗНАЕ.:smir:
А можи и сеа од Шпанија да отпадни, земајќи во предвид дека Пирло и Гатузо нема да играат :salut:

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Италијанците и покрај едниот пораз и нерешената со Романија покажаа далеку подобра игра, и против Холандија, а посебно против Романија, за разлика од французите да не кажам со вулгарен збор се по*раа против Романците. Една единствена шанса не создадоа, а против Холанѓаните дадоа гол од офсајд!

....А последната реченица ни самиот незнаеш зашто и со која цел си ја напишал. Нејсе, се глеа дека е од чиста омраза напишана!
Како прво не ги мразам Италијанците, неутрален сум кон нив ама шо играат без веза играат и не порекнувај.
Знам добро шо пишувам и со која цел, ти ако не можеш да го прифатиш тоа, твој проблем.
И кај виде да речам нешто добро за французите па шо почна стручни анализи да ми правиш на нивните претходни натпревари, баш напротив, реков дека слабо играат и не ми се допаѓа тактиката (ако воопшто ја има) на Доменех.
Не навивам ниту за Франција ама факт е дека ги биеше тежок малер на оваа утакмица, се повреди Рибери, пенал, црвен картон бла бла бла.... Не ни сакам да ги набројувам причините за ваквиот резултат ама сите тие имаа ОГРОМЕН удел во победата на Италија, па нека ви е со среќа (со пола уста) и тебе и на останатите “ултраси“ на форумот како овој подолу цитираниот, што душа давате за таа пуста Италија.

Лалалалала, пукнете анти-навивачи на Италија(меѓу кои: Ред Девил, Серпико, Кирца, Ексотик, некој фантомИКС :), Ѓавол Рулз, Самес или Цамец, Мацедониа2007, армин06, СтартерКрај шо ти знам јас,Мадрид, Птоломеј, Чобме Јунајтед, badluckguy и така сите....):baeh:... Италијаааааааааа
Ајде се гледаме во 1/4 со Шпанија...
Чаооооооооооооо, драгаци...
Светско-европски прваци, хир ви кам...
А да, и Ддиме ќе го забораев, кој ќе ја фатеше за малце, Италија - Франција X2 :)
Ние не пукаме туку пази ти Торес да не пукне кон Буфон, за Виља не зборувам, наместен му е нишанот.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.690
Поени од реакции
48.908
Скотови :mad::mad::mad:

Сеа фората е што чим го поминаа ова се способни на све до крај, горе доле го откри правиот состав Донадони само ке ја затераат со антифудбалот и игра на резултат и све ке може да победат....

foxy roxy

~!@#$%^&*()_+
Член од
22 јуни 2006
Мислења
471
Поени од реакции
7
Ние не пукаме туку пази ти Торес да не пукне кон Буфон, за Виља не зборувам, наместен му е нишанот.
Неможам да замислам колку бесен ке биди Тони против Шпанија, оти денеска некако не му одеше.

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
-Ние не пукаме туку пази ти Торес да не пукне кон Буфон, за Виља не зборувам, наместен му е нишанот-

Абе брат не знам дали Виља лесно ке го погоди Буфон со то нишан... И мислам дека се докажа како нај добар светски голман... Слободно другите гомани на светсково можат да го викаат МАјСТОРЕ... Forza Italija... Кој е следен да падне на колена....

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
Леле штета, Пирло нема да игра со Шпанија:(, истото важи и за Гатузо:(

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
uuhhh,ednas i jas da pogodam kako kje zavrsi utakmica,aj da se prekrstam sea......

sea bi sakal da gi izbacat spancite na penali.......

onaka,meracki........

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
:eek:lee::eek:lee:

Италијаааааааааааааааааааа! Италија, ојде во 1/4финале....
:eek:lee::eek:lee::eek:lee:

Лалалалала, пукнете анти-навивачи на Италија(меѓу кои: Ред Девил, Серпико, Кирца, Ексотик, некој фантомИКС :), Ѓавол Рулз, Самес или Цамец, Мацедониа2007, армин06, СтартерКрај шо ти знам јас,Мадрид, Птоломеј, Чобме Јунајтед, badluckguy и така сите....):baeh:... Италијаааааааааа
Ајде се гледаме во 1/4 со Шпанија...
Чаооооооооооооо, драгаци...
Светско-европски прваци, хир ви кам...
А да, и Ддиме ќе го забораев, кој ќе ја фатеше за малце, Италија - Франција X2 :)
Оди издудлај му го на Донадони и на Пирло, можеби ќе ти дадат некоја банка:tapp::tapp::tapp:.
И да појаснам, јас не сум само анти-навивач на Италија туку сум анти-навивача на сите што се на ЕП!
Јас сум МАКЕДОНЕЦ И НАВИВАМ ЗА МАКЕДОНИЈА И ЗА НИКОЈ ДРУГ, а ти ако немаш работа, поти се за жабариве!

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Фановите на Италија до вчера плачеа, направија една победа и летнаа во небото. Чекајте малку.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Неможам да замислам колку бесен ке биди Тони против Шпанија, оти денеска некако не му одеше.
Ихх не му одеше, јес да не даде гол ама сети се на кој ми го направија пеналот кој воедно вредеше и црвен картон.
А уствари додека го чекаме да “збесне“ Тони, Виља и Торес со задоволство би ја искористиле секоја дадена шанса за гол, па сеа ти види.

Абе брат не знам дали Виља лесно ке го погоди Буфон со то нишан... И мислам дека се докажа како нај добар светски голман... Слободно другите гомани на светсково можат да го викаат МАјСТОРЕ... Forza Italija... Кој е следен да падне на колена....
Ииии се залетавте да куткате на колена а, браво бе, кој е како вас.
И не реков дека не е добар голман Буфон, човекот е фантастичен, ама некои удари едноставно не се бранат, прашај ги Руд, Снајдер, Џио, Муту...

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
163
Тоооооооо!!!!!!!!! Иначе мен оф д меч Даниеле Де Роси #10!!! Идемо даље!!!

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Еј INVINCIBLE слишам Англија ке играла дирекс финале?? Вистина бе?? Ако е вистина секоја чест... Ама јас колку што знам Коцкестите ги попарија... А за Италија немаш право да зборуваш... Таа по секако ке биди Европски шампион... Позрдав до лојалните фанови на Италија...Forza Italija....

foxy roxy

~!@#$%^&*()_+
Член од
22 јуни 2006
Мислења
471
Поени од реакции
7
Ихх не му одеше, јес да не даде гол ама сети се на кој ми го направија пеналот кој воедно вредеше и црвен картон.
А уствари додека го чекаме да “збесне“ Тони, Виља и Торес со задоволство би ја искористиле секоја дадена шанса за гол, па сеа ти види.
Вила заедно со Торес можат вода да му носат на Лука ТОНИ ова да ти биди јасно бидејќи Тони за Баерн постигна појке голови од овие двајцата заедно.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Италија се провлечениз групата и сега се знај шо следи ... :))))))

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Вила заедно со Торес можат вода да му носат на Лука ТОНИ ова да ти биди јасно бидејќи Тони за Баерн постигна појке голови од овие двајцата заедно.
Не е Вила ВиЉа е!
А за ова останатото, океј ју ар д бос :kesa:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom