Фан клуб: Рафаел Надал

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Рафа нема да игра пошто сака да се одмори за турнирот во Рим, така да не игра. Сеа ќе му бидат одбиени 500 поени од лани што ја брани титулата.

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
Не само за Рим, веројатно се штеди за да издржи и во Мадрид и најважното, да биде во топ форма на Роланд Гарос.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Не само за Рим, веројатно се штеди за да издржи и во Мадрид и најважното, да биде во топ форма на Роланд Гарос.
Да, да сака да го врати Роланд, да го одбрани Рим и да си земе Мадрид на земја што не му успеа лани:smir:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Утре игра нашиот РАФААААА:vozbud: од 3 саат почнува. За противник му се падна Колшрајбер :pos: жал ми е за дечкото ама ќе мора да го напушти градот одма:tv:
Очекувам сигурна победа утрееее максимум 6 гејма зима Кохли. Доволно и повеќе:pipi:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Лесно против германецот, браво мајсторе :back:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
РАФАААА:vozbud:каква феноменална игра покажа денес и се гледа дека од одсуството во Барса добро се подготвил. Колку му е подобрен форхендот и бекендот од Монте Карло. Утре против бот игра, Ханеску:pos2: подобро да се предаде него ли да го јаде асално:vozbud: ова го чекав од лани коа се повреди да го видам во извонредна форма. Само ова ќе го кажам пази се Нолееее да не ти се слоши покасно:pipi:
VAMOS RAFAAAA

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
Супер супер !!
Неможев да го гледам бидејки сум во школо, се надевам дека изиграл феноменално како и членот што кажа над мене.
ГАЗИ НА ЗЕМЈА! ФОРМАТА СИ ЈА ВРАЌА !!!
VAMOSSS !!!!

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Ако нема никакви проблеми со колената, очекувам на сите да ги плеска не само на овој турнир, тука кај стигне.:back:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Полека но сигурно....Само напред Рафа....Одиме

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
The Best Match in 2009!!!:vozbud::vozbud::vozbud:
Малце да видите како се игра на меч топка за противникот и како го ебеш на крај:vozbud::drk:

Аиии немам зборови за играта што ја прикажува:vozbud: 6-3 6-2 Ханеску успеа гејм повеќе да земе од Кохли:pos2:. Утре веќе го чека потежок противник Вавринка:tv: интересен меч ќе биде:vozbud::smir:
VAMOS RAFAAAA

:vozbud::vozbud::drk:КИНГОТ се враќааа...Ајде дајте му ја титулата уште сеа да не се замара за џабе. Лееее првиот сет одлично играше Вава, ама Рафа издржа без да му направи брејк. А во вториот убивање...вика дечко немој да се палиш:vozbud:
6-4 6-1
VAMOS RAFAAA

Ovce_Pole-9

^Tennis Lover^
Член од
12 декември 2008
Мислења
234
Поени од реакции
14
Аиииииии што му биде на Рафа лелее лелеее:SАко продолжи во ова темпо и ако Федерер не си ја поврати формата од лани нема да имам ни минимални шанси на РГ:SАјмо Нолеееееееееее:)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Против Ferrer на мастерсот во Рим...Ке биде добар дуел, бидејки се познаваат доста мегусебно, играле заедно и во тимот на Шпанија, па мислам дека ке има тенис, во кој се разбира очекувам уште едно освојување на турнир....

Иако виде малце потешкотии со Гулбис, мислам дека се врака во форма...

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Koga se igra финалето у колку сат ?

Kajgana Shop

На врв Bottom