Фан клуб: Рафаел Надал

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Ајде, ќе праиме муабет Надел губеше од Џокович и Мареј и кога беше у топ форма така да ова не ти држи :)

Барем не на тврда подлога.
Кога беше во најдобра форма односно кога немаше болки во колената никој не можеше да го допре. Периодот во 2008г., Олимпијадата.. газеше....

Едвај чекам да го видам во дуел со Федерер на некој Роланд Гарос. :)

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.742
Поени од реакции
18.490
Ке праиме муабет на Аустралиа, Вимболдон или Ус Опен :smir:

Марк мај ворд :)

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Psyside доста го тупиш жити се!!! нека изигра на ниво како сега па ќе видиме за А.О., Вимблдон, УСОпен, а па за Роланд Гарос да не зборам:):icon_lol:
само едно нешто постои во тенисот тоа е VAMOS RAFAAA:smir:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.742
Поени од реакции
18.490
Јас си кажав што мислам и од Гулбис требаше да изгуби али у право си малце претерувам со оглед на тоа дека ова е негов фан клуб :toe:

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
Надал игра најдобро на земја, па трева и на крај, тврда подлога, нема тука дилеми.
Аналогно на тоа, игра најдобро во Роланд Гарос, Вимблдон, во Австралија не е толку лош, а секогаш најлош гренд слем му е УС Опен. (најлош условно кажано :))

Федерер, Мареј и Ѓоковиќ последниве неколку месеци се во сомнителна форма, минатата година многу подобро го изиграа овој период. Федерер изгледа се чувствува неподготвен бидејќи се пријавил да игра во Есторил, 250-ка турнир, каде што тој е единствениот пријавен тенисер од топ 10.

Вердаско и Содерлинг се многу слични, некогаш знаат да изиграат неверојатно, а некогаш да изгубат прилично лесно.

Дел Потро со повредата паузира прилично долго и ако треба да прави операција можно е сезонава за него да се завршена.

Давиденко исто имаше проблеми, не знам дали ќе се врати, уште не се знае во каква форма е, ама во минатото има покажано дека и тој е одличен на земја.

@Psyside
Теоријава дека некако се штедат тенисериве на мастерсиве ми нема логика. :)

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.742
Поени од реакции
18.490
Не се штедат, ама сигурен сум дека не се трудат (подготвуваат до таа мера како на грен слем) да не бидам погрешно сватен.

П.С. не викам дека Надал е слаб на грен слеми туку дека другите играат многу подобро генерално, и има повеќе тенисери од топ 10 листата у завршницата на истите.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
Psyside биди внимателен ова е Фан Клуб: Рафаел Надал, а не да ми споредуваш други тенисери или да ми говориш грен слеми, дали се замарале другите или не.
Важи ?

Надал си гази се пред себе моментално, така да кога ке го сопрат на било што, освен повредата тогаш ке правиме муабет. :)

ВАМОС!
:vozbud::vozbud:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Јас си кажав што мислам и од Гулбис требаше да изгуби али у право си малце претерувам со оглед на тоа дека ова е негов фан клуб :toe:
Не малце туку многу...Иначе кај ќе тепа Гулбис бе џабе се палиш :vozbud:
Гледам сеа сеште не е второ место Надал, ама после Мадрид се надевам идеме на второ...Полсе Роланд Гарос повторно No.1, само ако не му се случи нешто лоше до тогаш :toe:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.742
Поени од реакции
18.490
Psyside биди внимателен ова е Фан Клуб: Рафаел Надал, а не да ми споредуваш други тенисери или да ми говориш грен слеми, дали се замарале другите или не.
Важи ?

Надал си гази се пред себе моментално, така да кога ке го сопрат на било што, освен повредата тогаш ке правиме муабет. :)

ВАМОС!
:vozbud::vozbud:
Што има лошо у споредба? дали го навредив Надал или правев некои провокации? од кога е искажување на мислењето забрането? :toe:

Најди ги предхондите мои мислења ќе видиш дека напишав честитки за Надал кога го зема предходниот турнир. Далеку од тоа дека Надал е лош играч..

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Што има лошо у споредба? дали го навредив Надал или правев некои провокации? од кога е искажување на мислењето забрането? :toe:

Најди ги предхондите мои мислења ќе видиш дека напишав честитки за Надал кога го зема предходниот турнир. Далеку од тоа дека Надал е лош играч..
Не е забрането да даваш мислења, ама забрането е да ги фалиш другите тенисери во Фан Клуб Надал. За него можеш да кажеш тоа што го мислиш, а друго ништо...:smir: уживај си додека не почне Мадрид:helou:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Не верувам дека многу ке чекаме на големо гренд слем финале за Надал, но само не знам дали Роџер ке биде негов партнер во еветуално такво...Роџер, очигледно е во пад на форма, па за околу 1 година, ако се продолжи во најдобар ред и пред се здравствено, тогаш очекувам и прво место на АТП листата...Како и да е....

Надал, со тебе сме, каде и да си:helou:

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
Не верувам дека многу ке чекаме на големо гренд слем финале за Надал, но само не знам дали Роџер ке биде негов партнер во еветуално такво...Роџер, очигледно е во пад на форма, па за околу 1 година, ако се продолжи во најдобар ред и пред се здравствено, тогаш очекувам и прво место на АТП листата...Како и да е....

Надал, со тебе сме, каде и да си:helou:
Не мора година, ако ги земе Роланд Гарос и Вимблдон, може да се случи и многу побрзо, ама зависи и од тоа како ќе изигра Федерер.
Сепак уште е рано за шпекулации. :)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Toчно, но ако пресметаш, дури и да не биди финалист Роџер сепак може да остане дури таму до Автраллија Опен...Но како што реков, само да е здрав и во форма...Ова е 90% од него....Другите 10% и ке биде оној препознатливиот...И плус млад е,а толку успешен...Има време за него..:helou:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Само една работа фали знаеме сите. Иначе има време и може да постигне многу нешта во кариерата.:tv:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Утре Надал против Долгополов...ситна риба за Надал со што има да го отвори на 10 дела:icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom