http://forum.kajgana.com/showthread.php?40437-Фан-Клуб-Шкендија/page361
ajde brishete posledniot post se pojavil ovoj drugariot
ajde brishete posledniot post se pojavil ovoj drugariot
1. НЕ е џабе - функционира само кога го користитеЏабе ти е тоа за пријавување на мислење бе!
Што сеа он мене ќе ми пцува мајка а јас ќе му стискам „пријави лошо мислење“???
И да стиснеш не се секогаш ни санкционира, треба перманент на сите!
Па да дозволам некој да ми пишува на ш.. овој албански и Скопје да го нарекува шкупи???
Има одлични дечки кои се нон-стоп активни на овој форум поставете ги за модератори ова мора да се запре!
Освестете се веќе еднаш, немојте да глумите лудило овде!!!
Срамота!
Работата е што постојано се делат опомени, значи да им е прв пут, ајде нека им е простено. Ама ги пројдоа све границе, над 10 пута са опоменати. И тоа не за било што, се гази врз све што е Македонско, се пцуе фамилија, се праќаа закани и по 100-ти пут пак добијаа само опомена. И незнам дали сте приметиле, ваљда сте приметиле зошто и од авион се гледа, ако добие некој случајно од кај нив бан, одма доаѓа “нов“ член и си го тера пак истиот муабет, значи се праа дупли јузери и тоа колку сакаш. Стварно нема смисла ова, или нека престана со свекакво газење врз нас Македонците, или дајте им перманентен бан. Не е некој дужен секој ден да чита како му се пцуе фамилија или му се оспоруе нација, а никој ништо да не превзема.1. НЕ е џабе - функционира само кога го користите
2. Кај се тие дечки да се пријават кога се бараат модератори ??? Моментално 3-4 модератори и супер-модератори неможат на крај да излезат ама тука кривицата е ваша - на корисниците
3. им пишав опомена јавно во темата - ако не ја почитуваат имам други алатки на располагање... :nenene:
4. немој да ми се однесуваш со тој тон на мене бидејќи од тебе ќе почнам со банирање - доста вие тинејџери солите памет, има луѓе што се со години на форумот веројатно имаат поише искуство и знаење
Сам кажуваш дека ако некој е баниран никнувале нови јузери и после тврдиш дека перманентни банови ќе помогнеле .... се гледа колку ја знаеш проблематиката ...Работата е што постојано се делат опомени, значи да им е прв пут, ајде нека им е простено. Ама ги пројдоа све границе, над 10 пута са опоменати. И тоа не за било што, се гази врз све што е Македонско, се пцуе фамилија, се праќаа закани и по 100-ти пут пак добијаа само опомена. И незнам дали сте приметиле, ваљда сте приметиле зошто и од авион се гледа, ако добие некој случајно од кај нив бан, одма доаѓа “нов“ член и си го тера пак истиот муабет, значи се праа дупли јузери и тоа колку сакаш. Стварно нема смисла ова, или нека престана со свекакво газење врз нас Македонците, или дајте им перманентен бан. Не е некој дужен секој ден да чита како му се пцуе фамилија или му се оспоруе нација, а никој ништо да не превзема.