Провокации во фан клубовите!

Bidikov

Server guru
Член од
25 јануари 2005
Мислења
2.680
Поени од реакции
693
Да фала ви на сите што ми ги отековте во темава и ми го губите времето и овде да ве бришам наместо да чистам мислења на потребни места. Супер-модератори и администратори ќе го исчистат проблемот (ако постои) во темата Фан клуб Шкендија согласно правилата.

Значи да ви нацртам!!!! Опцијата за пријава на мислење е најефикасниот начин за да навредите се отстранат навремено - се друго како реплики и навреди од другата страна не вродува со плод ...

Пристапот до форумот е привилегија, а не право немојте И вие да летнете на бан само ради што скокотливо сте реагирале на нечија провокација ...
Ова е последна јавна опомена за сите во ФАН КЛУБОВИТЕ - секоја наредна глупост ќе значи бричење на многу теми/мислења и многу картони и банирања - ПРЕТЕРАВТЕ!!!

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Џабе ти е тоа за пријавување на мислење бе!
Што сеа он мене ќе ми пцува мајка а јас ќе му стискам „пријави лошо мислење“???
И да стиснеш не се секогаш ни санкционира, треба перманент на сите!
Па да дозволам некој да ми пишува на ш.. овој албански и Скопје да го нарекува шкупи???
Има одлични дечки кои се нон-стоп активни на овој форум поставете ги за модератори ова мора да се запре!
Освестете се веќе еднаш, немојте да глумите лудило овде!!!
Срамота!

Bidikov

Server guru
Член од
25 јануари 2005
Мислења
2.680
Поени од реакции
693
Џабе ти е тоа за пријавување на мислење бе!
Што сеа он мене ќе ми пцува мајка а јас ќе му стискам „пријави лошо мислење“???
И да стиснеш не се секогаш ни санкционира, треба перманент на сите!
Па да дозволам некој да ми пишува на ш.. овој албански и Скопје да го нарекува шкупи???
Има одлични дечки кои се нон-стоп активни на овој форум поставете ги за модератори ова мора да се запре!
Освестете се веќе еднаш, немојте да глумите лудило овде!!!
Срамота!
1. НЕ е џабе - функционира само кога го користите
2. Кај се тие дечки да се пријават кога се бараат модератори ??? Моментално 3-4 модератори и супер-модератори неможат на крај да излезат ама тука кривицата е ваша - на корисниците
3. им пишав опомена јавно во темата - ако не ја почитуваат имам други алатки на располагање... :nenene:
4. немој да ми се однесуваш со тој тон на мене бидејќи од тебе ќе почнам со банирање - доста вие тинејџери солите памет, има луѓе што се со години на форумот веројатно имаат поише искуство и знаење :tapp:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
1. НЕ е џабе - функционира само кога го користите
2. Кај се тие дечки да се пријават кога се бараат модератори ??? Моментално 3-4 модератори и супер-модератори неможат на крај да излезат ама тука кривицата е ваша - на корисниците
3. им пишав опомена јавно во темата - ако не ја почитуваат имам други алатки на располагање... :nenene:
4. немој да ми се однесуваш со тој тон на мене бидејќи од тебе ќе почнам со банирање - доста вие тинејџери солите памет, има луѓе што се со години на форумот веројатно имаат поише искуство и знаење :tapp:
Работата е што постојано се делат опомени, значи да им е прв пут, ајде нека им е простено. Ама ги пројдоа све границе, над 10 пута са опоменати. И тоа не за било што, се гази врз све што е Македонско, се пцуе фамилија, се праќаа закани и по 100-ти пут пак добијаа само опомена. И незнам дали сте приметиле, ваљда сте приметиле зошто и од авион се гледа, ако добие некој случајно од кај нив бан, одма доаѓа “нов“ член и си го тера пак истиот муабет, значи се праа дупли јузери и тоа колку сакаш. Стварно нема смисла ова, или нека престана со свекакво газење врз нас Македонците, или дајте им перманентен бан. Не е некој дужен секој ден да чита како му се пцуе фамилија или му се оспоруе нација, а никој ништо да не превзема.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Еве јас ќе преземам ако не е преземено :smir:

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Sto se slucuva na fan klub Albanija ????????????????????????????

Bidikov

Server guru
Член од
25 јануари 2005
Мислења
2.680
Поени од реакции
693
Работата е што постојано се делат опомени, значи да им е прв пут, ајде нека им е простено. Ама ги пројдоа све границе, над 10 пута са опоменати. И тоа не за било што, се гази врз све што е Македонско, се пцуе фамилија, се праќаа закани и по 100-ти пут пак добијаа само опомена. И незнам дали сте приметиле, ваљда сте приметиле зошто и од авион се гледа, ако добие некој случајно од кај нив бан, одма доаѓа “нов“ член и си го тера пак истиот муабет, значи се праа дупли јузери и тоа колку сакаш. Стварно нема смисла ова, или нека престана со свекакво газење врз нас Македонците, или дајте им перманентен бан. Не е некој дужен секој ден да чита како му се пцуе фамилија или му се оспоруе нација, а никој ништо да не превзема.
Сам кажуваш дека ако некој е баниран никнувале нови јузери и после тврдиш дека перманентни банови ќе помогнеле .... се гледа колку ја знаеш проблематиката ...

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
^ Ако мислите дека неможете да постигнете за све (а чудно е како постигнуете одма да банирате наши членови кога ќе испровоцираат, а обратно ви треба по 2-3 недели), стајте нови модератори и ќе ви биде полесно, а и нас ќе ни биде подобро.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.120
Поени од реакции
46.079
Пријавено, ќе се разгледа тоа од администраторите.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.538
Поени од реакции
29.103
Петиција да се врати правилото само членови да коментираат во својте Фан Клубови. Аман више у темана Тетекс мислам пола страни се провокации испишани од SHKENDIJAAAAAAAAAAAA фановите. -.- Дај бришете ги само коментираат безвезе и провоцираат.

Kajgana Shop

На врв Bottom