Провокации во фан клубовите!

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
а ЕБР случајно се најде на стадионот на ФК Скопје?!??!?!?!
ЕБР присуствува само ако натпреварот е од висок ризик т.е. ако присуствуваат гостински навивачи
или можеби еден мобиљ е се ви е овозможено

а да сега вие сте Кежуалци,и сте A.C.A.B........цццццццц...

лелел какво време дојде,некој со две годишен интернет и полусезонски стаж "навивач",да ти кажува правила за гостување........
Море ЕБР беа и на натпревгарот Шкендија-Вардар...ама вие каде бевте :)

B

Beck's

Гостин
a od koga Stipskiot stadion imal zolti stolcinja...Gone zaso ne si idel u Stip da go gledas tvojot Vardar :( i da EBR ima posto sekoj normalen covek znae deka koa igra Shkendija,imas Tetovcani vo stadion,bez razlika dali se navivaci ili obicni gledaci...A EBR koi bea na Shkendija-Vardar se kolnaa deka vise nema da dojdat radi vas,gi zaebavte :( vise nema da vi veruvaat :(

В

Вори

Гостин
Ме интересира дали има модератор да го санкционира Дено од фанклуб Челзи?
Преку глава ми е од неговите ефтино сељачки провокации и продавањето муда за бубрези.

Член од
20 февруари 2011
Мислења
300
Поени од реакции
60
Ај исчистите фан клуб тетекс и нека одјеба више

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Фан клуб на Тетекс. Излишно е да се коментира, едноставно еволуцијата не делува кај секого.

Umrete be kauriii.. nie sme zakon u Tetovo so kur sakate.. kade sme sakale sme idele da ja gleame nasata SHKENDIJA a viee?? so ste naprale sa toj barbie girl team??? so praevte denska?? zosto ne dojdovte kako nas so dojdovme 3 casa pre da pocne utakmicata koga vie bevte domakini?? koj ne spreci nas da vlagamoo?? imate kur da ni sprecite?? nemate ooo selacinja ooo kaurii ooo moroniii ooo vestacka nacija!!!!! zakon sme nie.. sme navivale sve od mali 10 godini so imale do naj stariot?? od inaet nemozete da priznavate deka bilo najdobro od sekogas kaj nas?? sve imase na site 3 tribiniii?? a viieee bbee picka vi materrr kaj ste viieeE????? so ke praeteee??? samo so usta praete vieeE?? mrssssss odd ovaaa zemjaaa.. SHQIPERI ETINKE...

Член од
20 февруари 2011
Мислења
300
Поени од реакции
60
Ај бе бришите од фан клуб тетекс овја мрсниве у курац више само јада гомна и се јавуаа без потреба

Kajgana Shop

На врв Bottom