БИБЛ лига

• Креатор на темата Креатор на темата marcus
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кога е следно коло и со кој играт Фени и Работнички?

Фени на 19 Ноември со Свислион Таково во Кавадарци,а Работнички мислам дека играат со Левски во Бугарија ден порано ,на 18 Ноември

Фени на 19 Ноември со Свислион Таково во Кавадарци,а Работнички мислам дека играат со Левски во Бугарија ден порано ,на 18 Ноември
леле едвај чекам да идеме за бугарија јуухуууууууу

odime na druga pobeda,bidejki sinoka ja nemavme taa sreka,sega sme na vtoroplasiranite vo bibl,sepak prv poraz ni e ova,a MZT koj poraz ke mu bide,aj prebroj MARKO MZT:helou:

samo da se vratime na tribina pa ce ima petardi...ce puka salata

Ми се налути Слаткаркава, и поради јавната копра што и ја дадов, и изврши самоутепание на форумов, отиде во историјата. РИП Слаткарке, се надевам, ќе имаме во животов пак среќа да ни се спојат судбините и се надевам тогаш ќе бидеш полнолетна и нема да ме гони закон.

:helou:

Свислион Таково е поразен на домашен терен од Раднички Крагуевац (72 - 77) и сега Фени е на прво место со три победи и еден пораз колку што има и Таково. Во вторник играме со Раднички, одиме на победа и зацврстување на прво место на табелата :icon_cool

Фени го победи Раднички по втор пат на свој паркет во Кавадарци и изби на првото место во првата група и обезбеди пласман во четвртфиналето на ова натпреварување:back::salut:

iskreno mnogu mi e glupa ligava.Mnogu nekvalitetni timovi ima...nisto ne se razlikuva od nasata liga

Денеска одпатува ШАМПИОНОТ ФЕНИ во самоков каде што се среќава со НАЈтрофејниот македонски клуб РАБОТНИЧКИ ке биде интересно ме интересира колку ке изгубе работнички :vozbud::vozbud:

Утре одам на п'рвото полу-финале Рилски Спортист - Мега Хипо Лизинг

Вечерва ке ја даваат негде Фершпед - Фени ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom