БИБЛ лига

• Креатор на темата Креатор на темата marcus
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Feni e sloboden duri na 19 Noemvri igra vo derbito na ligata protiv Svislion Takovo.Dvete najjaki timovi...
MIslis deka Rabotnicki ili Feni moze da bide sampion u ligava?? jas mislam deka imame sansi ako ne nisto drugo koj i da e dali rabotnicki ili feni bitno Makedonski Klub Da zeme mislam redno e u nesto

Што би било убаво Работнички и Фени да играат во финалето па кој е подобар нека победи.Битно Македонски тим да е

Se e mozno.Vo ligata najdobri ekipi spored mene se Feni,Rabotnicki i Svislion Takovo.Nema nesto pokvalitetno...Svislion ima budzet od 1 milion i nesto i e vednas zad vodeckata cetvorka vo Srbija...Ke bide tesko so niv.Mislam deka vece na 19 Noevmvri vo Kavadarci gostuva Svislion

Se e mozno.Vo ligata najdobri ekipi spored mene se Feni,Rabotnicki i Svislion Takovo.Nema nesto pokvalitetno...Svislion ima budzet od 1 milion i nesto i e vednas zad vodeckata cetvorka vo Srbija...Ke bide tesko so niv.Mislam deka vece na 19 Noevmvri vo Kavadarci gostuva Svislion
ajde be ke ja bide...ako nisto drugo barem u kavadarci ke gi tepate :D da se nadevame

Колку за информација, некои од натпреварите во БИБЛ лигата би можеле да ги следите на романската ТелеСпорт и бугарската национална телевизија БНТ.

Кога е следно коло и со кој играт Фени и Работнички?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom