Smallville

• Креатор на темата Креатор на темата Helo
  • Време на започнување Време на започнување

ОД ОВАА САБОТА НА АЛФА

во 20:00!!

:vozbud:

Дали некој веќе ја гледал серијава, земајќи во обзир дека е доста популарна? Оди и на нова тв веќе долго време.
Јас одамна
ѝ се спремам, ама сега кога веќе ќе почне на тв... :)

Aj ако сакаш објасни што серија е,што се расправа итн...

Yes super so ke ide na TV jas ja iam doma na DVD i sum so gleanje do 5 epizoda,inaku super e serijata:vozbud:

Ajде навистина потраскажете што се случува во серијата... Јас имам од други слушано дека била интересна.

Yes super so ke ide na TV jas ja iam doma na DVD i sum so gleanje do 5 epizoda,inaku super e serijata:vozbud:
Има нешто шо не гледаш :pos:
Не ја пратам, aма имам изгледано некои епизоди како шо се секавам ја даваа на Нова. Иначе шо може да се збори у Супермен...он секогаш го победува злото :pos:

Ај ако ги имаш сите сезони и ако си од Скопје, да наредиме некако да напраиме компензација или нешто слично да ми ги срежаш сите сезони од серијава, бива?

Иначе, за тие што незнаат. Серијава е во времето кога Кларк Кент е тинејџер и замислете, Лекс Лутор (најголемиот негативец и злобник во сите Супермен филмови) е негов најдобар другар.

Многу е добра серијата. Кларк знае дека е јак и брз, ништо друго (барем на почеток) :):):)

Одлична серија...

Кларк и Лана ми се најцакани на цел свет! Ко Бафи и Ејнџел на времето!
Ако ја има некој на поделба, ќе го частам грне со 4 врсти сирење и пиво додека може да пие... :pipi:

Мене ми е у процес на симнување, моментално имам симнато до 4 сезона само.

Lele Akasha ziti se sto sakas ti davam za nekako da gi dobijam do 4ta sezona toa sto go imas : )

Gi imam doma site 7 sezoni,a za onie so se prasuvaat sto se gledam i ne gledam,ima u tema "koj serii momentalno gi gledate",i prethodno gore lapsuz napraiv,do 5 sezona sum,ne 5 epizoda:tv:

Za site koi ne znaat za sto se raboti vo serijata:
http://en.wikipedia.org/wiki/Smallville_(TV_series)

smallville.jpg

smallville4-c.jpg

smallville-2.jpg

smallville-season5.jpg

Одлична серија...

Кларк и Лана ми се најцакани на цел свет! Ко Бафи и Ејнџел на времето!
Ако ја има некој на поделба, ќе го частам грне со 4 врсти сирење и пиво додека може да пие... :pipi:

Mene pa Lana na nervi mi ide i premnogu e vosocna za moj vkus,poise me bendisuva Erica Durance aka Lois Lane devojkata koja se pojavuva posle 4 sezona
4881-erica-durance-gm-l1.jpg

Зборев за пар бе, Јовица :) Ко Лукас и Пејтон - иако Лук вртел и далеку подобри цуци него Пи Сојер.

Инаку, Лоисссссс.... Епизодата кај шо ќе е "маѓепсана" и ќе се заљуби во Кларк е крајно ... кхм кхм... забавна :) Мислам дека е од 6-та сезона.

Има ваква тема многу оддамна отворена од мене.

http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=14015&highlight=smallville

Може да ја споите оваа со мојата.

Инаку серијата е ТОП! Најомилена ми е. Ги имам изгледано сите 7 сезони. Едвај ја чекам 8 сезона која ке почне во септември. Само за жал некои од глумците нема да продолжат во таа сезона како на пример Michael Rosenbaum кој го глуми Лекс Лутор.
Строго ја препорачувам на сите. :):)

п.с. Се' за серијата има на http://www.kryptonsite.com

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom