TheBestTipster
Избраниот
- Член од
- 8 март 2008
- Мислења
- 2.387
- Поени од реакции
- 97
Не бе брат некој не рече да те тепам.Само окака да поразговараме.:smir:
Епа ајде .. шо има до толку да се разговара .. кажи
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не бе брат некој не рече да те тепам.Само окака да поразговараме.:smir:
-Е,сега,сам знаеш дека не мислев на тоа,али ај,за да се извадиш,те сфакам......
-А кои се тоа измислени?Првпат слушам нешто такво!![]()
извинете за оф топик ама морам:
може и ја и ја сакам да дојдам!
Ништо, ништо.Не ми се разговара:helou:Епа ајде .. шо има до толку да се разговара .. кажи
Ништо, ништо.Не ми се разговара:helou:
Па не знам ти на што мислеше, ама јас на тоа мислев...
Епа додека е жив човек се учи, изгледа има уште многу работи кои ќе треба да гиу научиш....quote]
-Убаво,но не беше тоа прашањето,тоест одговорот не соодветствува со прашањето.НО,ајде.....и јас некогаш несакам да одговорам....
-Нормално дека да,нормално е кога имаш што да научиш,ама нездраво е кога мислиш дека знаеш се.......Всушност,најлошо е кога човекот се трупа со непотребни информации,се лаже дека учи.Па од тоа непотребно оптеретување на еден дел од мозокот,останатиот затупавува,па не е способен да спроведе една најпроста конверзација со било кој......
Бог не постои.
Според тоа, не постојат искушенијата дефинирани од Бог.
Толку.
Бог не постои.
Толку.
-Убаво,но не беше тоа прашањето,тоест одговорот не соодветствува со прашањето.НО,ајде.....и јас некогаш несакам да одговорам....
-Нормално дека да,нормално е кога имаш што да научиш,ама нездраво е кога мислиш дека знаеш се.......Всушност,најлошо е кога човекот се трупа со непотребни информации,се лаже дека учи.Па од тоа непотребно оптеретување на еден дел од мозокот,останатиот затупавува,па не е способен да спроведе една најпроста конверзација со било кој......
Многу убава работа кажа, треба да ја спроведеш на дело само...
Ајде бе, дај ми твој број и ќе те барам братче.Ама мене ми се разговара ..:nesum:
Хм.. велиш не постои Бог.И ти си како еден од неверниците кои што велат "јас не верувам во Бог, но фала му на Бога децата ми се добри".Ај не ме смеј, те молам.Изморен сум веќе од такви зборувања.Бог не постои.
Толку.
Ајде бе, дај ми твој број и ќе те барам братче.
Хм.. велиш не постои Бог.И ти си како еден од неверниците кои што велат "јас не верувам во Бог, но фала му на Бога децата ми се добри".Ај не ме смеј, те молам.Изморен сум веќе од такви зборувања.
Колку просто размислуваш.како прво ако те сакав, немаше да те нарекувам брат а да се вљувам во тебе не ни размислував. Тоа ти е проста работа.Де бе братче да ме се вљуби у мене , па број да ти давам.. или ќе ме гонешАко имаш нешто да кажеш кажи , ако не трај си !!
Колку просто размислуваш.како прво ако те сакав, немаше да те нарекувам брат а да се вљувам во тебе не ни размислував. Тоа ти е проста работа.![]()
Е што "да, да" да не не е така.Глупости:uvo:Sekako ..:pos2::pos2:
Многу убава работа кажа, треба да ја спроведеш на дело само...