Insomniac
Evil Macedonian
- Член од
- 27 мај 2007
- Мислења
- 1.799
- Поени од реакции
- 28
Ептен се сложувам со тебе.во државава се пријавува во полиција а не на сопартијци да одат со калашникови да решат поблем
исти се и ДУИ и ДПА
Ептен се сложувам со тебе.во државава се пријавува во полиција а не на сопартијци да одат со калашникови да решат поблем
исти се и ДУИ и ДПА
VMRO koalicija 6464 мандати ќе има коалицијата „За подобра Македонија“ предводена од ВМРО ДПМНЕ, 28 „Сонце“, 13 ДУИ, 13 ДПА и по едно пратеничко место ќе имаат ПДП и ПЕИ.
Ahahah , me nasmea , kaj rece , vo policija ?во државава се пријавува во полиција а не на сопартијци да одат со калашникови да решат поблем
исти се и ДУИ и ДПА
Не знам колку пати треба да ти (/ви?) се повтори - не дигај оружје на полиција, зашто сам си потпишал смртна пресуда. И да е така како што викаш ти (да пробале ДПА да полнат кутии) - земи камера/апарат/мобилен и сликај, т.е. снимај, па после снимките прати ги и до CNN ако треба. Тоа треба да го сфатите - не се решава се` со оружје.Mozebi imale , megjutoa ti ne znaes voopsto sto se slucilo.
Tamu otisle grupa naoruzani kriminalci na DPA , gi izbrkale posmatracite na DUI i pocnale da polnat kutii , ovie posmatracite na DUI im prijavile na nivnite sopartijci , koi sto trgnale kon toa mesto , i koga kriminalcite od DPA videle deka se fateni tesno gi povikale drugarite od Alfite , koi sto zaedno so niv dosle vo seloto , i posle toa se slucilo ubistvoto.
влада на национално единствоVMRO koalicija 64
SDS koalicija 28
64+28=92
се кладиме у 92 мандата?za zal, se nema dvotretinsko mnozinstvo
Дардан го споманв еднаш веќе, не е целата полиција или сите алфи против албанците или само за дпа, и не ја споредувај ситуацијата со косово бидејќи тука е сосема различно, така да ако некој не реагира ќе се јавиш во друга полициска станица. макар донеси и обичен полицаец сообраќајец да биде сведок доволно е.Ahahah , me nasmea , kaj rece , vo policija ?
Pa oni im pomagat vo kriminalot , a ti mi vikas da prijavuva vo policija
Mi tekna nesto sto se slucuvalo porano vo Kosovo , koga lokalnite vlasti i policijata vrsese nasilstvo nad albancite vo Kosovo , nekoi nezreli politicari od Kosovo , odea kaj Slobodan Miloshevic da se zalat za toa sto se slucuvase dole. ahahah
A samiot Milosevic gi inicirase tie dejstva ahahah
Сељачки речник.си лечат фрустрации децата :sport2:
кој губи има право да се лути
Ајде бе, јас хулиган? Абе оди скриј се бе нереален. И работи си на речникот сељачки, еве до тука стигнавте со тие ваши навреди. Не треба да ти повторувам дека не смееш да вреѓаш. Ова ќе ти го простам бидејќи тој што губи има право да се лути.
Вмро 63 пратеници, вие 28 .... Не ломоти многу, учи. Јас кога ви велев дека Вмро ќе има 65-70 пратеници вие ме правевте луд. Јас не сум луд, туку реален, а вие сте партиски ботчиња заслепени од сдс.
Да бевте малку реални, ќе се согласевте со мојата прогноза пред избори, бидејќи сЕ укажуваше на тоа. Ајде живејте во светот на бајките да видиме каде тоа ќе ве одведе.
Што глумиш лудило бе човече, за малоумни ли не имаш, до толку ли?Кој и да дојдеше на власт, со гласот на народот(не оној на Томиќ), Јас го прифаќам како легитимен, но секогаш ќе делам критики и ќе бидам опозициски настроен, токму поради тоа што мислам дека секогаш се' може повеќе.
Критиката, колку и да е лоша, понекогаш знае да биде и добронамерна.
Па и Фијат со ПЕИ чинам рекоа дека ќе одат во коалиција со Власта.VMRO koalicija 64
SDS koalicija 28
DUI 13
DPA 13 + PDP 1 = 14
PEI (fiat?) 01
za zal, se nema dvotretinsko mnozinstvo
гинеа , гинеаНе ти гинеле од фамилија изгледа во 2001ва
Еве ти линк до пдф од ДИК. Резултатите се од вчера во 3.25, понови не најдов на страната, ама и овие се 99% обработени мислам.aj neka pise nekoj rezultati po opstinite niz mkd
Во ред братот, секој кој до облаци не го величи ликот и делото на Пресветото Височество Негово, Господинот Никола Груевски е маркиран комуњар, антимакедонец, предавник, србоман, олирант.......Што глумиш лудило бе човече, за малоумни ли не имаш, до толку ли?
Дај воозбили се и не се фолирај, ја знаеме твојата шема на делување.
Затоа сериозно, поштеди не од маски и иронија, и терај си ја работата.
Сега е доцна да глумиш “критичар“, си го имаш веќе маркерот на чело.
Во ред братот, секој кој до облаци не го величи ликот и делото на Пресветото Височество Негово, Господинот Никола Груевски е маркиран комуњар, антимакедонец, предавник, србоман, олирант.......
Немој случајно на некој да му текне да напише нешто против Никола.
Може да го крка маркерот од братот веднаш.
Ама братот за сите кажува по нешто, но за него конкретно ништо.
Кого ти подржуваш, и во која мера подржуваш?
Ете според тебе, Јас не сум критичар, туку фолирант.
Што си ти?
Дај ми барем едно твое критичко мислење за оној што го подржуваш, или земи тоа маркерот со кој многумина досега измаркира, и самомаркирај се како верен партиски војник кој верува и голта се што ќе му каже и наложи партијата, па потоа маркирај други.