Мистичен
Човек
Па во што очекуваш текст ако не во колумни? Во галерии?немам сретнато текст со навредлива содржина на МММ...освен по колумни...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па во што очекуваш текст ако не во колумни? Во галерии?немам сретнато текст со навредлива содржина на МММ...освен по колумни...![]()
Сосема си во право Јоцо.Јас кога кажувам дека Влатко е невидено нарцисидно копиле и едно од најмизерните суштества во државата сите ми се чудат...мило ми е што сега другите го гледаат тоа.
Инаку дека уметниците се суетни, СЕ. Али Влатко е препотентно говедо, само да го впрегнеш во нива да ора, да истроши тоа негативната енергија што ја има и да не замара наоколу.
Ќе може да ми дадеш прецизна листа за ова дека неколку страни погуглав и не го најдов нигде.pa i da se tolku losi kako sto vikaat ili kako sto on izreagiral pak nema opravduvanje za toa sto go naprail..... on e vo top 20 svetski gitaristi i vakvi ispadi ne mu trebaat........losite vesti brzo se sirat........
Се согласувам со тоа што кажаа и некои други дека често познатите премногу си земаат за право и се однесуваат арогантно. Влатко тоа го прави и со неговите најави дека ќе го тужи остатокот од Леб и сол бидејќи го користат името на заедничките настапи.
Подобро пиши Jamiroquai без JK.Pa Leb i Sol bez Vlatko se kako Bryan Adams bez Bryan Adams,
Подобро пиши Jamiroquai без JK.