Влатко Стефановски

• Креатор на темата Креатор на темата Slash_sk
  • Време на започнување Време на започнување
Нарцисоидноста е нормална работа кога повеќето од луѓето те доживуваат како „бог“ на инструментот.

Којзнае...можеби стварно пишувале некои гнасотии за него....

ме мрзит да копам по сајтон... јас колку шо знам... кажав генерално за ммм... ги посетвам доста често, знам горе долу шо се дешават, не се такви, ко свет на пример со лаги...
не сум сретнал нишо лошо за влатко досега...
ако сакате имат срч на сајтон, повлете...:tv:

Јас кога кажувам дека Влатко е невидено нарцисидно копиле и едно од најмизерните суштества во државата сите ми се чудат...мило ми е што сега другите го гледаат тоа.
Сосема си во право Јоцо.
Ај и јас да дадам пример, на кој лично присуствував.
Кога вадев пасош 2005 година среде Јули, си стоеф во редицата километарска трпеливо заедно си останатите маченици ко мене, и одеднаш Влатко. го немав видено претходно во живо па ме изненади малку со висината. Сепак го доживував како кул фраер кој владее гитара.
И почнаа... првин мрчеше за тоа колку е без врска тоа што требе да оди на неколку шалтери за да спреми целокупна документација. Полицајците внатре љубезно го упатуваа секаде каде што требаше да оди.
После тоа почна да мрчи како он не треба да чека ред, затоа што тој е НАЈГОЛЕМ амабасадор на својата земја, и како не треба да чека во ист ред со останатите смртници, пцуеше се нервираше. И исчезна некаде. Што направил поим неам, ама многу се курчам коа некој ствара тензии на и онака стресно место додека чекаш во километарска редица.

Доколку е навистина заслужен граѓанин ќе добие дипломатски пасош како што имаат Симон Трпчевски, Борис Трајанов, мислам дека и Есма има таков пасош.

Инаку дека уметниците се суетни, СЕ. Али Влатко е препотентно говедо, само да го впрегнеш во нива да ора, да истроши тоа негативната енергија што ја има и да не замара наоколу.

Најпрепотен сурат на планетава. Ми се вртат цревата од човекот, поради него ги мразев Леб и Сол и секој проект во кој ги има замешано своите проклето егоцентрични прсти. Фак Ју Влатко, со талентот можеш да се забришеш по обилна голема нужда.

Инаку дека уметниците се суетни, СЕ. Али Влатко е препотентно говедо, само да го впрегнеш во нива да ора, да истроши тоа негативната енергија што ја има и да не замара наоколу.

и чмар за пари :toe:

Се согласувам со тоа што кажаа и некои други дека често познатите премногу си земаат за право и се однесуваат арогантно. Влатко тоа го прави и со неговите најави дека ќе го тужи остатокот од Леб и сол бидејќи го користат името на заедничките настапи.

pa i da se tolku losi kako sto vikaat ili kako sto on izreagiral pak nema opravduvanje za toa sto go naprail..... on e vo top 20 svetski gitaristi i vakvi ispadi ne mu trebaat........losite vesti brzo se sirat........
Ќе може да ми дадеш прецизна листа за ова дека неколку страни погуглав и не го најдов нигде.

Се согласувам со тоа што кажаа и некои други дека често познатите премногу си земаат за право и се однесуваат арогантно. Влатко тоа го прави и со неговите најави дека ќе го тужи остатокот од Леб и сол бидејќи го користат името на заедничките настапи.

Pa Leb i Sol bez Vlatko se kako Bryan Adams bez Bryan Adams, procitav mnogu negativni komentari za nego tuka, licno ne go znam Vlatko tolku ama razmislete samo Toshe koga pocnaa da go cenat site... od koga umre. Treba poveke da gi cenime nashite muzicari... Moze Simon Trpcevski moze da mu parira kako muzicar... Ama gitara koga e vo prasanje...
Btw retko koj asalen muzicar bil prizemjen od nashive...

Ја слушам и почитувам неговата музика, но ова не би го коментирал незнам што да кажам, но во ниеден случај позитивно :star:

Pa Leb i Sol bez Vlatko se kako Bryan Adams bez Bryan Adams,
Подобро пиши Jamiroquai без JK.

Инаку Влатко е доволно ценет за време на неговите живот и дело. За ѕвер од музичар (во позитивна смисла) е ѕвер.
А за тоа дека е размазено детиште кое пораснало во суетен музичар кој сака третман да добива ко Кит Ричардс... е тука е заебал. Првин нека направи песна која ќе ја има на светска топ листа па нека се прави на Тошо.

Да си кажам дека има подобри во Македонијава од овој дигнатиов, од лично искуство имам еден член во бендот што ни е соло гитара, имаше некои часови кај Гаро и го натерал гаро да засвири нешто од влатко, малиов го преслушал тоа и целото од слух го фати...откако завршил со свирење гаро му кажал само дека на влатко ова му требало 1 едела да го научи.

Поентата ми е да кажам дека влатко не е најдобар ни во Македонија камоли па меѓу најдобрите во светот

Vlatko e mnogu pameten covek,a za talentiran ne stanuva zbor,ama ocigledno ima "t'nok fitilj" i nesto ne mu vo red ponasanjeto. Site golemi zvezdi si imaat po nekoj mana!

Подобро пиши Jamiroquai без JK.

Кога можеше Леб и Сол да постои кога само Бодан и Влатко беа од оригиналната постава, ќе може да постои и кога се само Кокан и Бодан. А и албумот е доста добар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom