Бакнување

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Па за да ми е убаво сакам да е прилагоден.
Зш тебе не ти е поубаво кога е по твое?:wink:Ако е убаво пак јас ќе се прилагодам кон него ама ако незнае што прави нека прави како мене:jaj:
Јас мислам да извајш прирачник „Како да се муваш со мене“ во 12 поглавја, најубо.

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Зш тебе не ти е поубаво кога е по твое?:wink:
Не. Баш ми е кежуал да експериментирам и да пробам нешто ново. Не се раководам според прирачници.

Ladies'_Man

Страхотен пич
Член од
31 декември 2008
Мислења
156
Поени од реакции
12
Многу битно.Или има хемија,или нема.

:baeh:

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Фак,не би сакал да е толку битно,ама Е,во секој случај.
Секогаш од бакнувањето,добивам некакви цврсти впечатоци за девојката и идеи за тоа каков е нејзиниот карактер и таквите работи ми остануваат врежани во свеста.
Ако тие впечатоци се позитивни,ондак ми е многу лесно да комуницирам со неа и да навлезам подлабоко во ситуацијата.
Проблемот е,ако не ми се свиѓа како некоја девојка се бакнува,тоа како да поклопува дел од позитивните впечатоци за неа,и во таков случај ми доаѓа многу тешко да поставам концекција.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Зш тебе не ти е поубаво кога е по твое?:wink:Ако е убаво пак јас ќе се прилагодам кон него ама ако незнае што прави нека прави како мене:jaj:
Во бакнувањето поентата е заеднички да се прилагодите. Не само едниот на другиот, туку обострано. Не можеш да очекуваш дека само дечкото треба да се прилагодува на тебе, мора да знаеш да се прилагодуваш.

Мене ми е многу битно. Си имам критериуми за дали бакнувањете е добро или не, нормално не се бројат, туку се осеќа тоа. И битно е да. Иако ми е екстремно битно, не би раскинала, би дала шанса некако да се поправи тоа.

Anele

princess without a crown*
Член од
3 јануари 2009
Мислења
135
Поени од реакции
4
Ako se vkluceni custvata togas tehnikata ke zaostane nekade mn ponazad po vaznost. Sepak koja devojka ne bi sakala strucnjak vo ovaa oblast...:)

Член од
24 август 2008
Мислења
1.120
Поени од реакции
163
Мразам ко ќе некој се муват онака механички.Само верглат со јазикон ја вртит глана еднаш на 4 мин и ај сеа јаки сме се муваме.Требит то да ти идат само од себе според чувствата шо ги осеќаш за партнерот/партнерката.Немат некој особени правила и такви прилагодвења едниот на другиот ко шо спомна некој погоре, требит да се најт некоја средина и да се уживат во бакнежот за шо е всушност и наменет.А секако ако постоет силни чувства ќе ми е убо со него без оглет на то дал тој убо се муват или не.

Ladies'_Man

Страхотен пич
Член од
31 декември 2008
Мислења
156
Поени од реакции
12
Ако имаш техника,не ти треба нешто екстра.Кога ќе внесеш страст,тој сам по себе ќе биде добар.

:smir:

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Колку ви е битно бакнувањето во некоја врска, мување или слично?

Мене премногу. Многу мразам девојка која не се бакнува убаво, која само врти со јазикот без везе, која не се обидува да се прилагоди на моето бакнување. Цура која не знае да се бакнува убаво = доста добро контрацептивно средство :)
Бакнувањето ми е многу битно кај некоја девојка. Како викаат, палењето и страста прво доаѓаат од погледите, па после од бакнувњето и продолжуваат натаму. Сум прекинал неколку мувања токму поради оваа причина (со женска не сум прекинал, затоа што ако се бакнува лошо тешко да ми биде девојка :))
До сега имало две девојки кои успевале да ми го свртат паметот со бакнувње :oops:
А зашто ти не се прилагодиш? Секој си е навикнат да се бакнува некако и сеа ако се погодат двајца со “иста техника“ супер ќе им биде, но ако се погодат двајца со скроз различна техника онда двајцата ќе мислат еден за друг

- Види го идиот незнае да се бакнуе, кај со овој најдов...

Нема да ме натера ради бакнување да се откажам од неа. На почеток на врската со бившата неможевме скоро ниеднаш да се бациме убаво шо се вика (двајцата другачје навикнати) ама по недела, две се дое у ред и после ни беше супер и по 10 минути сме се бакнуеле (и она немала ваздух поише х)). Значи се е навика!

И да додадам само :) Значи побитна е околината и атмосферата :) У добра атмосфера, онака тивко да е, а вие да сте у некој парк онака сами да киснете и се погледнувате и си помислувате колку ви е убаво заедно и почињате да се бакнувате... и неможе да не е убав бакнежот :) :pipi:

Многу битно.Или има хемија,или нема.

:baeh:
А ја шо неам хемија у школо и врска неам од хемија... :( као да знам, давај формула х))))))

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
По мене чувствата се најбитни, ако внесеш страст во бакнувањето, и ако ти е возвратена страста, тогаш доаѓа до хемија и не е битно како се бакнуваш, после се си доаѓа само по себе. И допирите се важни нали?

Сталин

Висарионович
Член од
24 декември 2008
Мислења
239
Поени од реакции
11
Битен е бакнежот нормално, за мене многу е битен. Зависи исто и од расположението на кое сме, сега не можам јас да барам од девојката страсно бакнување, а да сме на погреб.

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Битен е бакнежот нормално, за мене многу е битен. Зависи исто и од расположението на кое сме, сега не можам јас да барам од девојката страсно бакнување, а да сме на погреб.
Јас ако сум на погреб брате, нема ни да помислам да ја бацам :icon_lol:
Иначе, зависи од атмосферата, ко што рече Сталин, но сепак треба двајцата да се прилагодат. Треба да се пронајде духовна хармонија:pipi:
Лично мене, многу ми е битен бакнежот, што значи дека не треба да е механички, туку сентиментален:smir:

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Бакнување..

Ахх, некогаш навистина може да каже повеќе од зборовите..
Се гледа кога бакнежот е ради реда ,кога е поради љубов кога е поради страст :)
По бакнежот најлесно се препознава расположението на партнерот , се на се битен аспект од врската :)

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Колку ви е битно бакнувањето во некоја врска, мување или слично?

Мене премногу. Многу мразам девојка која не се бакнува убаво, која само врти со јазикот без везе, која не се обидува да се прилагоди на моето бакнување. Цура која не знае да се бакнува убаво = доста добро контрацептивно средство :)
Бакнувањето ми е многу битно кај некоја девојка. Како викаат, палењето и страста прво доаѓаат од погледите, па после од бакнувњето и продолжуваат натаму. Сум прекинал неколку мувања токму поради оваа причина (со женска не сум прекинал, затоа што ако се бакнува лошо тешко да ми биде девојка :))
До сега имало две девојки кои успевале да ми го свртат паметот со бакнувње :oops:
Лично ми е многу битно. Сакам да имам добра основа за сексуална привлечност во врската, а тоа без прописно бакнување е неможно за мене. Да не заборавиме дека тоа е првиот вид на поблизок контакт со дечкото, па се памети уште долго. Некои бакнежи ги паметам и чувствувам уште, иако се случиле одамна. Но покрај ,,техниката" многу е важна и личноста, околностите, привлечноста... Многу влијанија има врз она што се` нарекува добар бакнеж.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.711
Поени од реакции
13.393
КАко романтичар ќе речам да. Но не преголемо лигавење. Седнати на клупа, прегрнати, си зборите понекое слатко зборче си испраќате понекој бакнеж. А нема подегутантно да се бакнувате во друштво. Не знам, сепак интимните моменти подобро е да се чуваат како интимни. И не ми е битно како се бакнува. Ако се бакнува лошо- поретко ќе се бакнуваме но постојат други начини за изразување на љубов.

Kajgana Shop

На врв Bottom