Бакнување

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
Delux izvini ova dole I have a dream ti e potpis ili del od tekstot bidejki potpolno realno odgovara na seto sto go napisa...so dream on :)

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Ja razgledav celosno temava.. Ne ja podzuvav kako Art Of Kissing zs ne e kodeks toa sto bi trebalo da se uci.. Vaka e DALEKU podobro..
A inace toa deka moze da ti se zgrozi nekoj ako loso se baknuva tocno e..
Mi se ima deseno, opasno bev zagreana za tipot.. Jazikot do grlo i mi pomina sve u del od sekunda.. Ali tie nekolku minuti ke ostanev bez krajnici :pos2:
Baknuvanje sakam ili neznoooo mn ili strasno a grickanje i smukanje OBAVEZNO.. OBOZAVAM mmmm

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Кога моментот би бил толку "совршен",прекрасен...погледот,допирот,страста...а во глава ти прелетуваат мисли како цврсто те зима во прегратки и те бакнува со толкава страст и потоа не можете да се одделите еден од друг...и со нетрпение го чекаш тој момент...и кога ќе дојде,се тоа да се расипе поради лигите со радиус од 5 цм од устата или центрифугалното вртење на јазикот...
КАДЕ Е СТРАСТА ШТО ЈА ЧЕКАВ?КАДЕ Е ТОЈ БАКНЕЖ ШТО ГО ЧЕКАВ?...и не е така пријатно и убаво,нели?
Така да,ДА,сакам кога тој што е со мене убаво се бакнува.:)

a n g e l c e

^ Poison Girl ^
Член од
25 јануари 2007
Мислења
1.202
Поени од реакции
5
па да мислам дека е битен бакнежот, зашто нели со бакнеж се почнува, а ако не ти се допадне бакнувањето мислам дека и нема да сакаш да одиш понатаму (до галење, секс...)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Па се разбира дека е многу битно.Мене многу ми значи тоа како некој се бакнува.Ако ме излигави или ако врти со јазикот како пропелер,тешко дека ќе ме види уште еднаш.Не сакам грубо бакнување,тоа многу ме нервира.
Не би можела да бидам во врска со некој што не се бакнува убаво.Едноставно ако сум значи со некој,треба да ми биде убаво во секој поглед.

Член од
27 јуни 2007
Мислења
2.157
Поени од реакции
507
мене ми е најбитно што девојката прави со своето тело додека ме бакнува,каде ги чува рацете и такви ствари!
што значи дека сакам опуштени девојки кои не се срамат од она што го прават!сакам рацете на девојката да шетаат по моето тело!што значи не сакам трупови!
а за самото бакнување-сакам девојки кои се бакнуваат страсно и оние кои сакаат да експриментираат!
и дали ми е битно?па да!битно ми нарочито на почеток од врската!

Yugo

Law rules
Член од
12 декември 2005
Мислења
8.251
Поени од реакции
28
Па.. до некоја одредена точка.. ДА битно е ... зашто или јазикот го покаат до крајници.. или со зубите ке те уништи... и усните и све околу нив :(

Член од
27 јуни 2007
Мислења
2.157
Поени од реакции
507
јас го сакм јазикот до крајници!што е тука лошо?

mr.wicket

limitless..
Член од
20 јуни 2005
Мислења
5.127
Поени од реакции
519
Абе само мрчите.. Не ми се верува, ова нечини она нечини.. а ќе се затрескате :) и после се ви одговара..

Безвезе..

Битни се емоциите..

Поздраф

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Многу ми е битно бакнувањето, ако не себакнува убаво ако не се прилагоди гледам некако тоа да се измени, е сега ако не може да се смени чао пријатно, неможам да идам со некој кој не ми се бакнува убаво.

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Ам фала богу неможеш да си во врска ако не ти се допаѓа бакнувањето.Ќе видам дали тој ќе се прилагоди на моето бакнување ако не ќе преќинам да сумсо него.Несакам да се мувам со некој со кој што не ми е убаво.Најмногу мразам некој да ме излигави по цела фаца:tapp:

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Ам фала богу неможеш да си во врска ако не ти се допаѓа бакнувањето.Ќе видам дали тој ќе се прилагоди на моето бакнување ако не ќе преќинам да сумсо него.Несакам да се мувам со некој со кој што не ми е убаво.Најмногу мразам некој да ме излигави по цела фаца:tapp:
Во цената спаѓа и адаптер за да се прилагоди дотичниот на тебе?

Права фраерка.:icon_cool

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Па за да ми е убаво сакам да е прилагоден.
Зш тебе не ти е поубаво кога е по твое?:wink:Ако е убаво пак јас ќе се прилагодам кон него ама ако незнае што прави нека прави како мене:jaj:

Kajgana Shop

На врв Bottom