A2 - Нов телевизиски канал на А1

• Креатор на темата Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување Време на започнување
Во бт на моби ја нема......иако моби е дел од кејблтел....можда ќе ја приклучат овие дена:)
Леле се избламирав:).......Телекабел е моби, а не кејблтел:kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa:

Леле се избламирав:).......Телекабел е моби, а не кејблтел:kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa:

Информација за гледачите во Скопје: А2 преку кабелскиот оператор „Телекабел“ е поставена на каналот C-23 или на самиот почеток на „UHF бандот“, а преку операторот „Кејблтел“ А2 може да се гледа на фреквенцијата, односно каналот S-12.
Овде пишува само аз Скопје, ама чим Моби е под Телекабел би требало да биди исто и за Битола (Моби).

Кога ќе заврши „експерименто“?
Септември

a na drugite kabelski niz makedonija ke ja ima li???:smir:

Телевизијата е закон. Ако остане таква ко што даваат емисии сега најдобра телевизија ке биде. Пуштаат Friends, South Park, Just For Laughs (се газам од смеење).
edit: Јас сум на Кабелтел и ја имам со супер звук со чиста слика со се...иначе мое мислење е дека додека трае експерименталната програма ке ја има само во Скопје и во другите градови каде веќе ја има (ако ја има) а кога ке почне со редовната програма би требало да ја има низ цела Македонија...

edit: Јас сум на Кабелтел и ја имам со супер звук со чиста слика со се...иначе мое мислење е дека додека трае експерименталната програма ке ја има само во Скопје и во другите градови каде веќе ја има (ако ја има) а кога ке почне со редовната програма би требало да ја има низ цела Македонија...
Ја во прилеп ја имав А1 плус на кабловска уше од ко ја пуштија, и сеа си продолжи со А2.:tv:

Кичево засега нема никоја од новите македонски на сателит што одат да пуштат на кабловска
ќе досаѓаме па може ќе ги пуштат :)

Денес првпат ја уклучив да ја гледам А2, и од тоа што прикажа се` беше шкартоини. Прво една емисија со свадби, потоа филм со една тетка што се дере како инкасатор на неплатени сметки и после пак го репризираа тоа со свадбите. Плус на тоа го додавам и лошиот звук на моменти, а на моменти го нема. На кејблтел сум инаку.
Ајде, можеби утринската програма е вака тмурна, да видиме подоцна што ќе дадат:).

П.С. Френдс и Саутпарк во колку часот ги емитуваат?

Денес френдс беше од 1 а пред тоа имаше џаст фор лаф.

Па само тие пет работи ги вртат... од вчера, и еве денес пак... :pos2:
Френдс вчера прв пат прикажаа епизода накај седум мислам... А Саут Парк накај девет...
Сигурно и денес така ќе биде. Се надевам дека ќе стават и други програми, да не биде вака цели два месеца..

Ја уште неам звук :(

А за програма шо сакате вие од прв ден се да дадат.

Абе доволно е само Френдс , Саут Парк и Џаст Фор Лаф да ги даваат. За мене тоа е доста :wink:

И најдоброто - нема реклами :pos2::pos2: Барем за сега.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom