House M.D

• Креатор на темата Креатор на темата John McClane
  • Време на започнување Време на започнување
Немам зборови за серијава, многу е драматична и смешна у исто време, а докторов ептен го погодиле, многу ми се свиѓа како глуми Hugh Laurie во серијава, пооткачен не може да биде....:pos2:

House ми е дефинитвно еден од најинтересните телевизиски ликови.

денес почнав да ја гледам серијава и сум воодушевена,одлична е,го обожавам хаус.
прочитав што сте пишале и се заебав:)

бај д веј колку сезони има?
јас ја имам само прва.

типот е fuckin GOD...
го обожавам...колку е само закон им пљеска на сите у лице,к** не го боли пред кој што и како збори
иначе мислам дека има 2-3 сезони
нема ни 4 :)

денес почнав да ја гледам серијава и сум воодушевена,одлична е,го обожавам хаус.
прочитав што сте пишале и се заебав:)

бај д веј колку сезони има?
јас ја имам само прва.

4 сезони се, 5 ќе почне сега на 16 септември:helou:

Во четврта има нов тим, ама супер си остана серијата. Хаус е закон. Одвај чекам петта.

Дајте бе кажете од кај да ја симнам првата сезона,или дај ако ја има некој нека ми ја дај:)

Ja имаш секаде на торенти,ако не можеш да најдеш пиши ПМ:smir:

dajte be luge. koi gi ima ama site 5 sezoni. pls. P.S ne mi pustajte torenti limitiran mi e netot.:)

Проверете да не е лупус!

Само не ме тепајте.

Имам гледано 2-3 епизоди и не ми се допадна :toe:
ти си луд.ти си жив ненормален...серијата е прекрасна,како може да не ти се свиѓа?

се шалам:smir:

него јас сум до 5епизода од 1 сезона и заразена сум,мн дбра смисла за хумор има,јак сарказам фрчи,и плус сака типот да си праи муабет со ментални:vozbud::vozbud:

инлав сум во серијата,а и повеќето решенија прва ги смислувам:pipi:

Само не ме тепајте.

Имам гледано 2-3 епизоди и не ми се допадна :toe:
Можам да разберам дека на некого не му се допаѓа Хаус,на пример мене ама ич не ми е интересна Grey's anatomy,се е прашање на вкус:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom