На 18 Април испаѓа новата епизода :smir:Што се деси со серијава бе?
Веќе две недели ако не и повеќе нема пуштено торент..:/
А знаеш ли зашто толку пауза праат?На 18 Април испаѓа новата епизода :smir:
Па не е прв пат,обично за празници или шо знам :raz: битно се случува по 2-3 месеца некогаш да немаА знаеш ли зашто толку пауза праат?
Бла бла бла, само да се хејтало!Има некој што редовно ја следи?
После 3та епизода од тековната сезона немам гледано, па ме интересира да ги гледам или да ја баталам. Некако многу ми и опадна квалитетот, не дека и онака беше којзнае што.
Се согласувам, и плус Серена открива дека е заљубена во Бен? после 3-4 год.До 10-11 епизода од 4 сезона е многу интересно. Потоа следат за мене бар неколку досадни епизоди со компанијата на Чак.
Серена па веќе у кого не се заљуби. И тоа као демек стварно заљубена е секогаш, се ќе направи за да биде со типот. А откога ќе раскине, одма друг. Ебате таквата заљубеност.Се согласувам, и плус Серена открива дека е заљубена во Бен? после 3-4 год.
Типичeн живот на женско :pos2:Серена па веќе у кого не се заљуби. И тоа као демек стварно заљубена е секогаш, се ќе направи за да биде со типот. А откога ќе раскине, одма друг. Ебате таквата заљубеност.
Да, искочена е, ја гледав, ама не ме импресионираше нешто многу освен што има нов лик ^^Денес требаше да заврши паузата така?