Gossip Girl

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Што се деси со серијава бе?:(
Веќе две недели ако не и повеќе нема пуштено торент..:/

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Има некој што редовно ја следи?
После 3та епизода од тековната сезона немам гледано, па ме интересира да ги гледам или да ја баталам. Некако многу ми и опадна квалитетот, не дека и онака беше којзнае што.
Бла бла бла, само да се хејтало! :pos:

Добро што се на пауза, таман ја да ве стигнам :)
Одамна неам гледано, па не ни знам колку епизоди има излезено. Моментално ја завршив седмата епизода и не е лошо :)

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
До 10-11 епизода од 4 сезона е многу интересно. Потоа следат за мене бар неколку досадни епизоди со компанијата на Чак.

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
До 10-11 епизода од 4 сезона е многу интересно. Потоа следат за мене бар неколку досадни епизоди со компанијата на Чак.
Се согласувам, и плус Серена открива дека е заљубена во Бен? после 3-4 год. :tapp:

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Се согласувам, и плус Серена открива дека е заљубена во Бен? после 3-4 год. :tapp:
Серена па веќе у кого не се заљуби. И тоа као демек стварно заљубена е секогаш, се ќе направи за да биде со типот. А откога ќе раскине, одма друг. Ебате таквата заљубеност.

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Серена па веќе у кого не се заљуби. И тоа као демек стварно заљубена е секогаш, се ќе направи за да биде со типот. А откога ќе раскине, одма друг. Ебате таквата заљубеност.
Типичeн живот на женско :pos2:

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Toa e можеби една од неколкуте работи кои ме нервираат во серијата. Серена секогаш заглавува со постари дечковци кои имаат љубовни или брачни проблеми, се заљубува до смрт во нив и е подготвена на се. По раксинувањето наоѓа секогаш нов дечко.
А и ова со Блер и Ден не ми се допадна, затоа беа единствените ликови кои не ги споија и сега :tapp:

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Денес требаше да заврши паузата така?

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Серијава од интересна, ми помина во досадна и сега е дојдена до степен - МИ ИДЕ НА ЖИВЦИ.

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.215
Поени од реакции
939
Во чекор сум со епизодите ама последниве неколку се навистина здодевни.
Спојуваат секого со секого, Ванеса исчезна па се врати, па Џени ја нема ама и таа сигурно ќе се врати, па после пак ќе исчезнат па пак ќе се вратат.
Вметнуваат нови и досадни ликови кои “по игра на случајноста“ имаат некаква врска со веќе постоечките.
Особено иритантни беа Рајна и татко и`.

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Ми недостасува Џени :) од коа почнав да го слушам бендот The Pretty Reckless во кој што она пее, ептен ми фали. А и кога е она тука секогаш има некој збрки :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom