Gossip Girl

Член од
12 јули 2010
Мислења
31
Поени од реакции
2
Си ја спуштам од нет јас..Ја обожавам...супер ми е ..па и се соживеав со ликовите некако...А нова сезона кога ??

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Gossip Girl says bonjour to Paris!

Фајнали 4та сезона :vozbud:
Добро е и што конечно надвор од Њујорк се снимало, до сега само на кратко во 1 минута кажуваа како си поминале летово, а сега директно од Париз.
Е сега ќе видиме Серена која ќе и биде нова жртва, ако му се врати и годинава на Ден е аман веќе. Блер е разочарана од љубовта, па уше коа ќе дознае дека Чак има нов живот и нова цура... ќе збесне. Џорџина ќе прави сплетки. Ама затоа тука е и новата цура која ги мрази оговарачките.
Интересна прва епизода.
Се надевам сезонава ќе е одлична ко ланската или бар ко првата сезона ;)

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Е сега ќе видиме Серена која ќе и биде нова жртва, ако му се врати и годинава на Ден е аман веќе.
Имаат заеднички брат, ептен би било невкусно да бидат пак заедно.

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Имаат заеднички брат, ептен би било невкусно да бидат пак заедно.
Хмм Серена стандардна работа и е да прави невкусни работи, да спие со дечко на најдобра другарка, да оди со женет човек, да спие со брат и (на крајот на 3тата сезона пак беа заедно нели 1 епизода) ...
Така да ништо чудно.
Уште со Чак да легне и Блер да ја убие!

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Ја изгледав новата. Леле бе малоумна ми е серијава ама заразна е пустото.
Лелее Нејт колку е згодеееен. Чак па ич не ми се свиѓа, не знам зошто сите го сакаат. Ден се запуштил откога стана татко.
Блер претера максимално со фонтаната, јас да бев ќе ја истепав. И леле колкаво беше изненадувањето со принцот. Само не знам кај ги наоѓа војводи, грофови, принцови. Џорџина е закон, баш сакам да стане добра. Џени Хамфри ја нема, ама ич не ми недостига, многу антипатичен лик. Блер и Чак се интересни само кога се заедно. И уште не ми е јасно зошто Блер толку му се налути на Чак што спиеше со Џени, ама ич не ми е јасно.

--- надополнето ---

Хмм Серена стандардна работа и е да прави невкусни работи, да спие со дечко на најдобра другарка, да оди со женет човек, да спие со брат и (на крајот на 3тата сезона пак беа заедно нели 1 епизода) ...
Така да ништо чудно.
Уште со Чак да легне и Блер да ја убие!
Леле ова ако го направи, цел свет ќе ја мрази. Се знае, Чак и Блер се soul mates.

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Леле бе малоумна ми е серијава ама заразна е пустото.
Исто. Заразна е 500%. Али добра е за релаксација, не е некоја напорна серија.
Иначе, не сум многу воодушевена. Не знам што мати Џорџина со кој и да збори на телефон. Чекам сега Чак и Блер да се сретнат, па да видам што ке стане со нив. Ај, ваљда натаму ке се оправат. Трета сезона зезнаа, се надевам нема и оваа.

Член од
22 септември 2008
Мислења
153
Поени од реакции
13
Ако може некој линк од првава епизода 4 сезона? :pipi:

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.082
Поени од реакции
30.130
Шо сте и се стилиле на Серена толку? За разлика од Блер, она не ги уништува животите на другите само за да го добие тоа шо го сака.

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Серијава се спремав цело лето да почнам да ја гледам и никако да се наканам.:)
Ми ја кажуваше една другарка, во Швајцарија живее и ми напомена дека таму им е премногу популарна...нешто како Касандра кога беше кај нас на времето...кога и мува мислам не поминуваше.
Почнав книгата јас да ја читам, убава е....ама сакам прво серијава да ја изгледам, па после книгата да ја прочитам:)
сепак книга како книга, секогаш има разлика од филмот:)

Tanji4ka

Heartless BITCH
Член од
16 јуни 2007
Мислења
42
Поени од реакции
19
Убава беше серијава на почетоков ама веќе од што нема што да се прави претераа.......мислам стварно не требаа да го расипат ликот на Лили

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Има некој што редовно ја следи?
После 3та епизода од тековната сезона немам гледано, па ме интересира да ги гледам или да ја баталам. Некако многу ми и опадна квалитетот, не дека и онака беше којзнае што.

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
И јас ја обожавам серијата. Моментално сум на средина на втора сезона и забрзано гледам. Омилени ликови ми се Блер и Нејт засега, иако во првата сезона сите ми беа супер.

Kajgana Shop

На врв Bottom