и јас таман се израдував..
од мегавидео се, сите ми се гледани досега, ама на 72 мин е ограничено гледањето на мегавидео сега. по 50 мин, пак можиш да гледаш.
сори што ми е малце долгичок одговоров, ама може да ти користи, и/или на некој друг исто така.
ја обично гледам преку graboid, ( треба да го симнеш од нет, линк ->
http://www.graboid.com/home/download/ ) бесплатно е и брзо ја симнува програмата, треба да се регистрираш со меил,
и после тоа имаш 4000МБ да си користиш (колку за споредба една епизода тежи 350МБ значи вака со една акаунт имаш 11 епизоди фри)
и кога ќе ти истечат тие мб, ти вика да платиш и да се префрлиш на премиум или шо и да е, ама :kesa:.. јас го правам следново
just create more accounts on your computer and then open graboid in the new acc and it will let you create the new account. then after making the account you can delete the user off your computer and all its components. now login to graboid on your new acc.
малце е cheating али

снајди се па живеј (рекле старите

)
инаку, до сега само епизоди на гг имам гледано на него (има и филмови, и др серии), и сите биле супер квалитет, одма ти ги пушта, имаш опција дали сакаш да ти ја зачува епизодата што си ја гледала на комп или не, и то.
повелеле кој сака.