Gossip Girl

• Креатор на темата Креатор на темата FoxXy Iv=)
  • Време на започнување Време на започнување
Јас едно време симнував од Мининова, ама сега ги симнувам од Zamunda.com:pipi:
Инаку сеа проверив на Википедија-не излегува на 9-ти март, туку стварно на 16-ти!:uvo::tapp: А толку го чекав 9-ти!...Останува дека после 16-ти ке коментираме нова епизода:P

Јас исто од www.mininova.org .
А инаку, изгледа сепак во вторник ќе ја гледаме 18та, на фејсбук на таа една апликација Addicted to gossip girl убаво си пишува дека новата епизода искача за два дена :vozbud:, знаев дека не треба да и се верува на Вики. =)
Сакав да те прашам, зошто не симнуваш веќе од мининова?

Па што знам, на ова замунда е побрзо да се симне торентот, не знам зошто:), а и поради тоа што и други работи симнувам и филмови, и многу подобри се снимиките, и прво ти дава слика каков е филмот, па да си го симнеш...ама и Мининова си е добра:pipi:
Инаку, нова епизода значи излага сеа во понеделник?

Не... за жал.
Title: The Age of Dissonance Episode #: 02x18 Original Airdate: Monday March 16th, 2009 Voting Closed: Open in: 9 Days, 7 Hours

Ех таман си се израдував дека 18. ја ставиле на Project tv:

Sorry This video has been deleted my megavideo.com :tapp:

Знае некој линк да ја гледам, ама не да ја симнувам?

Ех таман си се израдував дека 18. ја ставиле на Project tv:

Sorry This video has been deleted my megavideo.com :tapp:

Знае некој линк да ја гледам, ама не да ја симнувам?
18та уште не е излезена, дури на 16ти март.
А други епизоди можеш да најдеш тука.
Megavideo е најдобар според мене.

18та уште не е излезена, дури на 16ти март.
А други епизоди можеш да најдеш тука.
Megavideo е најдобар според мене.

од мегавидео се, сите ми се гледани досега, ама на 72 мин е ограничено гледањето на мегавидео сега. по 50 мин, пак можиш да гледаш.

и јас таман се израдував..

од мегавидео се, сите ми се гледани досега, ама на 72 мин е ограничено гледањето на мегавидео сега. по 50 мин, пак можиш да гледаш.

сори што ми е малце долгичок одговоров, ама може да ти користи, и/или на некој друг исто така.

ја обично гледам преку graboid, ( треба да го симнеш од нет, линк -> http://www.graboid.com/home/download/ ) бесплатно е и брзо ја симнува програмата, треба да се регистрираш со меил,
и после тоа имаш 4000МБ да си користиш (колку за споредба една епизода тежи 350МБ значи вака со една акаунт имаш 11 епизоди фри)
и кога ќе ти истечат тие мб, ти вика да платиш и да се префрлиш на премиум или шо и да е, ама :kesa:.. јас го правам следново
just create more accounts on your computer and then open graboid in the new acc and it will let you create the new account. then after making the account you can delete the user off your computer and all its components. now login to graboid on your new acc.

малце е cheating али :toe: снајди се па живеј (рекле старите :D)

инаку, до сега само епизоди на гг имам гледано на него (има и филмови, и др серии), и сите биле супер квалитет, одма ти ги пушта, имаш опција дали сакаш да ти ја зачува епизодата што си ја гледала на комп или не, и то.

повелеле кој сака.

Само можам да кажам, вредеше.
Вредеше чекањето толку време за епизодата.
Ух, една од најдобрите!
Шо убаво ме расони..
Има некои нови ликови.Рејчл конечно си оди, фала богу.Интересни случки, се на се топ.(Освен тоа што Чак беше малце досаден)

Само што ја изгледав 18-та епизода, и јас можам да кажам дека вредеше чекањето!... Супер, супер епизода, Дан уште повеке ме нервира:tapp:, ама срека се ослободија веке од онаа Рајчел:D
Чак конечно кај Блер отиде, и мораше она со другиот тип да биде:P
Ајде чекам ваши мислења:pipi::tv:
XOXO

Јас вечер ќе гледам па утре ќе постирам.

Ја гледав новата епизода и не знам дали поради фактото што ги немаше месец ипол или епизодата беше толку добра, што ми беше криво кога заврши.Нејт и Ванеса:back:
И дај нека му дадат некоја боља улога на Чак, бидејки ептен е у сенка во однос на другите вторава сезона.Ден Хампфри може ли да биде поодвратен?!
Другите си ги сакам.
Знае некој дали сега ќе има во понеделник нова епизода или пак ќе паузираме?!:(

Ја гледав новата епизода и не знам дали поради фактото што ги немаше месец ипол или епизодата беше толку добра, што ми беше криво кога заврши.Нејт и Ванеса:back:
И дај нека му дадат некоја боља улога на Чак, бидејки ептен е у сенка во однос на другите вторава сезона.Ден Хампфри може ли да биде поодвратен?!
Другите си ги сакам.
Знае некој дали сега ќе има во понеделник нова епизода или пак ќе паузираме?!:(
Нема пауза, нова на 23 :vozbud:
Да да Чак е малку изолиран сезонава, а Ден.. не знам поинтересен беше до некаде оваа епизода, сакам да го сплеткат пак со Блер :pos2: Бидејки нивните караници се најчесто најинтересни...и на Џени малце повеќе да ја застапуваат, супер е.

Блер Волдорф is the Queen:cuc:Покрај Арчибалд, омилен gossip character ми е.А за Џени муабетов, па шо знам , оваа сезона више ја има од првата, така да доволно е застапена.Ден би го пратил на кеманување.А кога само ќе помислам дека ми беше омилен лик во прва сезона:lud:

Чак иако го нема толку во сезонава сепак ми е најдобар лик од серијава, ептен ми е мадафака :)) покрај него и блер ми е омилен лик , а плавата и и тој дечкото Ден мислам се викаше, неможам да ги гледам, по одвратни ликови нема никаде :/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom